Τι λένε οι οπαδοί του Νοστράδαμου για το 2017

Για ένα εξαιρετικά αντίξοο 2017 μιλάνε οι οπαδοί του Νοστράδαμου, που καταφεύγουν διαρκώς στις προφητείες του Γάλλου Αστρολόγου του 16ου αιώνα για να ανακαλύψουν προβλέψεις για το μέλλον.

Σύμφωνα με ανάρτηση της βρετανικής Express, οι οπαδοί και μελετητές του Νοστράδαμου προβλέπουν:

Κίνα: Η Κίνα θα μπορούσε να κάνει τολμηρές κινήσεις για να θεραπεύσει την «οικονομική ανισορροπία» στον κόσμο με εκτεταμένες επιπτώσεις.

Ιταλία: Η Ιταλία θα μπορούσε να αντιμετωπίσει οικονομικές δυσκολίες, αύξηση της ανεργίας και προβλήματα από τα κόκκινα δάνεια, καθιστώντας την το «επίκεντρο» μιας νέας κρίσης της Ευρωζώνης.

Η χώρα φαίνεται να πορεύεται προς νέα οικονομική κρίση και εμβάθυνση της τραπεζικής της κρίσης στον απόηχο του αποτελέσματος του δημοψηφίσματος και την απόφαση του Ματέο Ρέντσι να παραιτηθεί.

ΗΠΑ: Οι αναμένεται να αντιμετωπίσουν μια κλιμακούμενη ακυβερνησία και ανεπάρκεια ενώ θα αναλαμβάνει την προεδρία ο Ντόναλντ Τραμπ.

Ρωσία: Η Ρωσία θα συνάψει νέα εκεχειρία με την Ουκρανία.

Λατινική Αμερική: Οι κυβερνήσεις της περιοχής θα εγκαταλείψουν τις αριστερές πολιτικές και θα προκληθούν κοινωνικές αναταραχές.

Απειλές μέσα στο 2017 παραμένουν ο βιολογικός πόλεμος και η τζιχαντιστική τρομοκρατία.

Οι παραπάνω «προφητείες», που η Express δημοσιεύει δίχως να μπει στον… κόπο να μας πει που ακριβώς τις βρήκε γραμμένες, μάς ταιριάζουν περισσότερο ως γεωπολιτικές εκτιμήσεις μασκαρεμένες σε προφητείες παρά για «ενοράσεις» του Νοστράδαμου.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο