Χριστουγεννιάτικες ιστορίες από τον Ιανό στην Κιβωτό του Κόσμου

Τραγουδιστές, τραγουδοποιοί και ηθοποιοί διαβάζουν παραμύθια και χριστουγεννιάτικες ιστορίες σε μικρά και… μεγάλα παιδιά

Μερικές φορές, τραγουδούν κιόλας!
Θέλουμε να μαζέψουμε χρήματα και δώρα για τα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου.

Κάθε γονιός που έρχεται στις εκδηλώσεις μας αγοράζει εισιτήριο των 5€ που διατίθεται απευθείας στην «Κιβωτό του Κόσμου».

Κάθε παιδί που μπαίνει στο χώρο των εκδηλώσεων δεν πληρώνει είσοδο αλλά φέρνει ένα δώρο για τα παιδιά της «Κιβωτού».  Χωρίς συγκεκριμένη περιγραφή ή οικονομική αξία. Ένα παιδί κάνει δώρο σε ένα άλλο παιδί. Έτσι απλά…

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Την Παρασκευή 23/12 θα είναι κοντά μας ο Πάνος Μουζουράκης για να μας διαβάσει την αγαπημένη του ιστορία και να πούμε όλοι μαζί τα κάλαντα!

Σάββατο 24/12
Η συγγραφέας Μαρία Παπαγιάννη θα μας διαβάσει την αγαπημένης ιστορία!
Μαζί της θα βρίσκονται ο Κώστας Θωμαΐδης (κιθάρα – τραγούδι) και ο Γιάννης  Τσόλκας (πιάνο) για να μας ταξιδέψουν με τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου και του Μάνου Λοΐζου.

Τρίτη 27/12
Ο ηθοποιός Βλαδίμηρος Κυριακίδης θα μας διαβάσει την αγαπημένη του ιστορία και θα πει μαζί μας και τα κάλαντα!

Τετάρτη 28/12
Ο τραγουδοποιός Κωστής Μαραβέγιας ανεβαίνει στη σκηνή του ΙΑΝΟΥ για να μας διαβάσει το αγαπημένο του παραμύθι. Μαζί του θα τραγουδήσουμε αγαπημένες χριστουγεννιάτικες -και όχι μόνο- μελωδίες!

Πέμπτη 29/12
Η σπουδαία ερμηνεύτρια Ελευθερία Αρβανιτάκη θα είναι κοντά μας για να μοιραστεί με όλους εσάς την αγαπημένη της χριστουγεννιάτικη ιστορία αλλά και αγαπημένα μας τραγούδια!

Παρασκευή 30/12
Ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος  μοιράζεται μαζί μας την αγαπημένη του ιστορία ενώ ο Θέμης Καραμουρατίδης την ντύνει μουσικά στο πιάνο!

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο