Πάντα πίστευα πως η πίτσα τρώγεται με δύο τρόπους και οι δύο συμπεριλαμβάνουν χέρι: Είτε την τρως από την κορυφή του τριγώνου και καταλήγεις στο ζυμάρι ή από το ξεροψημένο ζυμάρι και καταλήγεις στην κορυφή.
(Δεν ασχολούμαι με τους ανθρώπους που την τρώνε με μαχαίρι και πιρούνι γιατί ανήκουν σε άλλο πλανήτη).
Οποιον, όμως, από τους παραπάνω τρόπους και να ακολουθούμε, ένας ειδικός έρχεται να μας πει πως τρώμε την πίτσα εντελώς μας εντελώς λάθος. Ο ειδικός πίτσας Ντάνιελ Γιανγκ, ο οποίος έχει βρεθεί δίπλα στον γκουρού Εντσο Κόκια, αποκαλύπτει τον σωστό τρόπο και δεν είναι κάτι που φανταζόμαστε.
Ο βέλτιστος τρόπος να φάμε την πίτσα μας είναι να την διπλώσουμε σαν πορτοφόλι. Δίπλωσε την στα δύο και μετά φέρε τη μία άκρη στην άλλη. Αυτός είναι και ο τρόπος που σερβίρεται στους δρόμους της Νάπολη.
Με αυτόν τον τρόπο, προστατεύουμε τα υλικά από το να πέσουν κάτω και απολαμβάνουμε την πίτσα μας στο μέγιστο.