ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Ο παρών δικτυακός τόπος http://www.athinapoli.gr/ («Site») και η χρήση του υπόκειται στους εξής όρους:

Επιτρέπεται η, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, μετάδοση ή διανομή οποιοδήποτε τμήματος του περιεχομένου του (athinapoli.gr) όταν δεν είναι για εμπορικούς σκοπούς και με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά στον σύνδεσμο (athinapoli.gr) ή στους αντίστοιχους δημιουργούς και συνδέσμους.

καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, ωστόσο δεν εγγυόμαστε, ότι οι σελίδες, οι υπηρεσίες, οι επιλογές και τα περιεχόμενα, θα παρέχονται χωρίς διακοπή, χωρίς σφάλματα και ότι τα λάθη θα διορθώνονται.

Ο παρών δικτυακός τόπος εμπεριέχει παραπομπές σε άλλους δικτυακούς τόπους (links), κατασκευασμένους από άλλους ιδιώτες και οργανισμούς. Οι παραπομπές αυτές παρέχονται για την εξυπηρέτηση των χρηστών, για παραπάνω πληροφορίες. Το (athinapoli.gr ) δεν φέρει καμία ευθύνη και δεν εγγυάται σε καμία περίπτωση για το περιεχόμενο, την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων, την πληρότητα και την ποιότητα υπηρεσιών και την ασφάλεια άλλων δικτυακών τόπων που διασυνδέονται με το αυτό μέσω «δεσμών-συνδέσμων», ούτε για τους εξυπηρετητές (servers) μέσω των οποίων το «Site» και άλλοι δικτυακοί τόπου τίθενται στη διάθεσή σας.

Τα προσωπικά δεδομένα που δίνουν οι χρήστες για να στείλουν ηλεκτρονικά μηνύματα στην Επικοινωνία του (athinapoli.gr), χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για ενημέρωσή τους και με κανέναν τρόπο δεν αναπαράγονται ή διατίθενται σε τρίτους(φυσικά ή νομικά πρόσωπα) για κανένα λόγο με την εξαίρεση σχετικών διατάξεων του νόμου και προς τις αρμόδιες και μόνο αρχές.
Το (athinapoli.gr ) διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ανά πάσα στιγμή και χωρίς προειδοποίηση τους Όρους Χρήσης του «Site» και να τους δημοσιεύει στην παρούσα σελίδα. Για τον λόγο αυτό, παρακαλούμε να επισκέπτεστε τακτικά τη σελίδα αυτή.