Τα οφέλη για την υγεία από τα προϊόντα με χαμηλή περιεκτικότητα λιπαρών έχουν τεθεί υπό αμφισβήτηση τα τελευταία χρόνια Η αφαίρεση λίπους από τα γαλακτοκομικά τρόφιμα φαίνεται όχι μόνο να μην συμβάλλει στο αδυνάτισμα – καθώς οι λιγότερες θερμίδες χωρίς να προκαλούν το αίσθημα κορεσμού, δεν μειώνουν τη συνολική πρόσληψη θερμίδων μέσα στην ημέρα- αλλά, αντίθετα, επιβαρύνει τον μεταβολισμό του σώματος καθώς αυξάνει το σάκχαρο του αίματος και την ινσουλίνη.
Σχετικές δημοσιεύσεις
-
Telegraph: Η Ελλάδα είναι η χώρα που θα πάμε μετά την καραντίνα
Την Ελλάδα θεωρεί ερθρογράφος της Telegraph, ως τον ιδανικό προορισμό, για να ξεπεράσει κάποιος τον εφιάλτη... -
Έκκληση για βοήθεια από το Γηροκομείο Αθηνών
Έκκληση για βοήθεια απευθύνει το Γηροκομείο Αθηνών προκειμένου να εξασφαλίσει ασφαλή και αξιοπρεπή διαβίωση των 140... -
Ο Μπακογιάννης σε τηλεδιάσκεψη με δημάρχους ξένων πόλεων για τον κορωνοϊό
Ήταν μια πρωτοβουλία του διεθνούς δικτύου πόλεων C40 και ειδικότερα του προέδρου του και δημάρχου του...