Δήμος Αθηναίων: Ρύθμιση οφειλών έως και σε 100 δόσεις

Ο Δήμος Αθηναίων παρέχει την δυνατότητα σε πολίτες και επαγγελματίες, να ρυθμίσουν τις οφειλές τους, με ευνοϊκότερους όρους.
Οι υπηρεσίες του δήμου Αθηναίων είναι έτοιμες να υποδεχθούν τα αιτήματα των ενδιαφερομένων να υπαχθούν σε ρύθμιση έως τις 30 Νοεμβρίου 2017 μέχρι και για 100 δόσεις.
Σύμφωνα με το νέο νόμο 4483/2017 αρ. 52, δίνεται η δυνατότητα στους οφειλέτες ανάλογα με τον αριθμό των δόσεων ή την εφάπαξ καταβολή του ποσού, να απαλλαγούν έως και κατά 100% από τις προσαυξήσεις, τους τόκους εκπρόθεσμης καταβολής και τα πρόστιμα.
Επίσης, με την καταβολή της πρώτης δόσης αναστέλλεται η όποια λήψη αναγκαστικών μέτρων.
Συγκεκριμένα αν ο οφειλέτης καταβάλει το σύνολο του ποσού, απαλλάσσεται 100% από τις προσαυξήσεις, τους τόκους εκπρόθεσμης καταβολής και τα πρόστιμα.
Από 2 έως 24 δόσεις, ο οφειλέτης απαλλάσσεται κατά 80% από τις προσαυξήσεις, τους τόκους εκπρόθεσμης καταβολής και τα πρόστιμα.
Από 25 έως 48 δόσεις, ο οφειλέτης απαλλάσσεται κατά 70% από τις προσαυξήσεις, τους τόκους εκπρόθεσμης καταβολής και τα πρόστιμα.
Από 49 έως 79 δόσεις, ο οφειλέτης απαλλάσσεται κατά 60% από τις προσαυξήσεις, τους τόκους εκπρόθεσμης καταβολής και τα πρόστιμα.
Τέλος από 73 έως 100 δόσεις ο οφειλέτης απαλλάσσεται κατά 50%από τις προσαυξήσεις, τους τόκους εκπρόθεσμης καταβολής και τα πρόστιμα.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο