10 άνδρες αποκαλύπτουν τι πραγματικά σκέφτονται όταν σε βλέπουν γυμνή στο κρεβάτι

Τα μάτια του καθρεφτίζουν το γυμνό σου σώμα είτε πριν είτε μετά το σεξ. Μπορεί να έχεις αναρωτηθεί πολλές φορές τι στο καλό σκέφτεται όταν σε βλέπει έτσι, αλλά όσες απαντήσεις και να έχεις δώσει μόνη σου, αυτό που πραγματικά υπάρχει μέσα στο κεφάλι του εκείνη τη στιγμή δεν μπορείς να το ξέρεις με ακρίβεια.

Ανασφάλεια, άγχος, περιέργεια, ανακατεμένες σκέψεις, αυτά που υπάρχουν μέσα σου. Ποια είναι όμως η πραγματικότητα; Τι εικόνες και σκέψεις περνούν από τον ανδρικό εγκέφαλο όταν βλέπει ένα γυμνό γυναικείο σώμα, αυτό της συντρόφου του ή κάποιας ερωτικής παρτενέρ; 10 άνδρες απαντούν με αφοπλιστική ειλικρίνεια.

Περίπτωση 1η: «Ξέρω ότι όλοι μας έχουμε ατέλειες. Εμένα δεν με ενδιαφέρει. Άνθρωπος είναι και εκείνη όπως εγώ. Κανείς δεν είναι τέλειος».

Περίπτωση 2η: «Δεν με ενδιαφέρει το πώς θα είναι σώμα της. Αρκεί να μην φαίνεται άρρωστο και να μην μυρίζει άσχημα».

Περίπτωση 3η: «Δεν με ενδιαφέρουν τόσο τα σημάδια που θα δω την ώρα της πράξης. Αν κάνω ένα one night stand, θα εκτονωθεί η ερωτική επιθυμία και μέχρι εκεί. Αν όμως το σεξ είναι μέσα σε σχέση, τότε είναι τόσα άλλα αυτά που έχεις να παρατηρήσεις. Το πρόσωπο, ο χαρακτήρας, η αυτοπεποίθηση, η αίσθηση ενθουσιασμού στο κρεβάτι».

Περίπτωση 4η: «Θα φανεί αστείο, αλλά το μόνο που σκέφτομαι όταν την βλέπω γυμνή είναι το στήθος της. Επίσης το ότι την έχω «καταφέρει» και είναι όλη δική μου. Τα σημάδια της ή τα παραπάνω κιλά δεν με απασχολούν τόσο».

Περίπτωση 5η: «Ας είμαστε ειλικρινείς. Καμία κοπέλα δεν είναι τέλεια και καμία δεν μπορεί να είναι σαν πορνοστάρ. Είναι μια ανέφικτη προσδοκία αυτό. Αν έχει ενθουσιώδη προσωπικότητα, αν χαίρεται να κάνει σεξ μαζί σου, αυτό την κάνει γοητευτική. Όλοι θα γίνουμε γέροι και άσχημοι κάποια στιγμή. Το θέμα είναι να κάνουμε σεξ με κάποιον που γουστάρουμε γενικότερα».

Περίπτωση 6η: « Όσο φοβάται για το πώς θα φανεί, το ίδιο φοβάμαι κι εγώ».

Περίπτωση 7η: «Μα επιτέλους γίνεται να είσαι φυσιολογικός άνθρωπος και να είσαι τέλειος; Οι ατέλειες μας δείχνουν πραγματικούς. Εγώ όταν έχει κυτταρίτιδα ή ραγάδες την βρίσκω χαριτωμένη».

Περίπτωση 8η: «Τα σημάδια στο σώμα είναι άσχετα με το σεξ. Εκτός αν είσαι κομπλεξικός ή είσαι άπειρος στο σεξ. Η πραγματική απόλαυση είναι αλλού».

Περίπτωση 9η: «Τα σημάδια στο σώμα της; Ούτε που τα έχω παρατηρήσει ποτέ..».

Περίπτωση 10η: «Το ότι έχω καταφέρει μια γυναίκα να γδυθεί για πάρτη μου το θεωρώ μεγάλη κατάκτηση. Σιγά μη με νοιάζουν οι ατέλειες. Έχω κι εγώ πολλές».

bovary.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο