Πως θα πληρώσετε σε 24 δόσεις ΕΝΦΙΑ και φόρο εισοδήματος

Έως την άλλη Παρασκευή οι φορολογούμενοι καλούνται να πληρώσουν σε ΕΝΦΙΑ και φορολογία εισοδήματος ποσά που φθάνουν το 1,8 δισ. ευρώ. Τα ποσά που αναλογούν σε κάθε φορολογούμενο είναι αρκετά υψηλά, με αποτέλεσμα οι εναλλακτικοί τρόποι πληρωμής μέσω δόσεων να συνιστούν την καλύτερη επιλογή.
 Ειδικότερα η ιδανική λύση είναι ο συνδυασμός των 12 δόσεων που παρέχεται από το Δημόσιο με τις 12 άτοκες δόσεις που παρέχεται μέσω πιστωτικών καρτών, αφού η τελική πληρωμή των φορολογικών υποχρεώσεων μπορεί να φτάσει ιδανικά τις 24 δόσεις. Καθώς τα τραπεζικά ιδρύματα δίνουν την δυνατότητα εξόφλησης των φορολογικών υποχρεώσεων από 9-12 δόσεις ανάλογα με την πολιτική του κάθε επιμέρους ιδρύματος.
 Επισημαίνεται σύμφωνα με τα στοιχεία που παρέχει το Υπουργείο Οικονομικών, 1.039.540 ιδιοκτήτες ακινήτων οφείλουν ΕΝΦΙΑ συνολικού ύψους έως 50 ευρώ, ενώ 5.323.649 ιδιοκτήτες ακινήτων, θα καταβάλουν 3,258 δισ. ευρώ σε πέντε μηνιαίες δόσεις.

alphafreepress.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Μία άποψη για το “Πως θα πληρώσετε σε 24 δόσεις ΕΝΦΙΑ και φόρο εισοδήματος”

  1. Captain A. Tankerman

    ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΡΟΠΟΥΣ, ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΜΑΣ. ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ, ΑΤΟΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΦΙΑ, ΤΑΧΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΛΟΥΚΙ ΤΟΥ ΜΑΡΚΕΤΙΝ. ΟΧΙ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ.

Αφήστε ένα σχόλιο