Συγκλονίζει 25χρονη κοπέλα; ”Έμεινα έγκυος μετά από άγριο ξυλοδαρμό”!

Η 25χρονη κοπέλα εξομολογείται τον εφιάλτη της ζωής της. Αποκαλύπτει αυτό που ελάχιστοι γνώριζαν και συγκλονίζει Φρικιαστικά είναι τα όσα έζησε στα χέρια του συντρόφου της η 25χρονη Κρητικιά Μαρίνα καθώς αφηγείται πως έμεινε έγκυος μετά από βιασμό και ζούσε έναν καθημερινό εφιάλτη. Με έναν πατέρα εθισμένο στα χαρτιά και μητέρα αδιάφορη όπως λέει, ήταν θέμα χρόνου για τη μικρή Μαρίνα και τις δύο αδερφές της να οδηγηθούν σε ίδρυμα της Μεσσαράς. Εκείνο που ίσως δεν φανταζόταν, είναι ότι η μοίρα επεφύλασσε αργότερα νέους εφιάλτες για την ίδια καθώς ο άντρας που έμελλε να συναντήσει και να γίνει ο πατέρας του παιδιού της ήταν πολύ βίαιος. Ακολουθούν τα όσα συγκλονιστικά εξιστόρησε στην κοινωνική λειτουργό Μαρία Πολυχρονάκη στην οποία άνοιξε την ψυχή της.

Πότε έφυγες από το ίδρυμα; Στα 18 μου, όταν γνώρισα τον πρώην σύντροφο μου. Πήγα κι έμεινα μαζί του στο πατρικό του. Τον γνώρισα μέσω μίας φίλης. Τα δύο πρώτα χρόνια ήταν καλά. Εγώ ήμουν ερωτευμένη μαζί του και εκείνος έδειχνε καλός. Μετά τα δύο χρόνια άλλαξε. Όλο τσακωνόμασταν και μου πετούσε αντικείμενα.

Γιατί έμενες μαζί του; Γιατί δεν είχα που να πάω. Όχι δεν έφταιγα εγώ. Αφού εκείνος ήταν τέτοιος χαρακτήρας και δεν ήθελε να αλλάξει, εγώ τι να του έκανα. Εγώ δούλευα μέχρι και μία εβδομάδα πριν γεννήσω. Πρόσεχα έναν ηλικιωμένο. Εκείνος δε δούλευε. Εγώ συντηρούσα αυτόν και τους γονείς του. Βαριόταν να σηκωθεί το πρωί και να πάει στη δουλειά. Είχε μπλέξει και με κακές παρέες και κάθε βράδυ τριγυρνούσε κι έκλεβε.

Πότε σε χτύπησε πρώτη φορά; Ένα βράδυ που γύρισε μεθυσμένος με χτύπησε και με βίασε. Από το βιασμό έμεινα έγκυος. Τότε ήθελα να το ρίξω το παιδί. Όταν είπα στη γιαγιά μου ότι είμαι έγκυος, της ζήτησα χρήματα για την έκτρωση. Εκείνη μου είπε ότι δεν είχε να μου δώσει και μου πρότεινε να το κρατήσω.

Πώς αντέδρασε ο σύντροφος σου μαθαίνοντας για την εγκυμοσύνη; Χάρηκε πολύ. Αλλά πιστεύω όχι τόσο για το παιδί αλλά ίσως να πίστευε ότι με το παιδί θα με είχε του χεριού του.

Όταν σε χτύπησε πρώτη φορά, σου είπε πως δεν θα το ξανακάνει; Ναι μου είχε ζητήσει συγγνώμη. Μου είπε ότι το έκανε πάνω στα νεύρα του και ότι δεν θα το ξανακάνει. Δυστυχώς το ξαναέκανε.

Πότε σε χτύπησε δεύτερη φορά; Όταν «σαράντισα» και του είπα ότι θέλω να χωρίσουμε οριστικά. Τη δεύτερη φορά που με χτύπησε είχα μελανιές στο πρόσωπο και το λαιμό. Δεν θα μπορούσα έτσι κι αλλιώς να το κρύψω. Αυτό που δε σκέφτηκα και μου το είπαν αργότερα στον ξενώνα, ήταν να πάω σε ιατροδικαστή.

Πώς ήταν ο πρώην σύντροφος σου μετά τη γέννηση του παιδιού σας; Αδιάφορος όπως και πριν. Δε συμμετείχε. Και τώρα δεν παίρνει συχνά τηλέφωνο για να δει τι κάνει το παιδί. Που και που μου δίνει κανένα 50ευρω για τα έξοδα του παιδιού. Το έχει αναγνωρίσει το παιδί, παρόλο που εμείς δεν παντρευτήκαμε.

Σήμερα πώς είναι οι σχέσεις σας; Εντελώς τυπικές. Σπάνια θα πάρει τηλέφωνο ή θα έρθει να δει το παιδί. Όχι δε φοβάμαι. Ξέρει ότι μπορώ να του κάνω μήνυση ανα πάσα στιγμή αν μας πειράξει. Μου είπε ότι θα πήγαινε στην Εισαγγελεία αν δεν τον άφηνα να βλέπει το παιδί σαν πατέρας που είναι. Έτσι σιγουρεύεται ότι δεν έχω πάρει το παιδί κι έχω φύγει.

‘Οταν «έχασε» τους γονείς του, δεν ένιωσες την ανάγκη να του σταθείς; Όχι. Μέσα μου είχα παγώσει. Δεν με ενδιέφερε αυτός. Είχα πάει όμως για μια εβδομάδα στο νοσοκομείο όταν νοσηλευόταν η μάνα του. Τη λυπήθηκα που δεν πήγαιναν τα παιδιά της και έκλαιγε.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο