4 τρόποι για να σταματήσεις να ξοδεύεις άσκοπα χρήματα

Πώς μπορείς να κόψεις τα περιττά καθημερινά έξοδα 1. Φτιάξε μόνη τον καφέ σου

Το ξέρω ότι είναι βαρετό να ετοιμάζεις καφέ το πρωί αλλά πραγματικά θα σε γλιτώσει, τουλάχιστον κατά ένα μέρος, από τα περιττά έξοδα- αυτό βέβαια δεν ισχύει αν συνηθίζεις να πίνεις πάνω από 3 καφέδες στο γραφείο. Σε αυτή την περίπτωση αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να επενδύσεις σε μια απλή καφετιέρα, την οποία μάλιστα μπορείς να αγοράσεις μαζί με άλλους συναδέλφους ώστε να μοιραστείτε τα έξοδά της αγοράς της αλλά και τον καφέ που θα αγοράζετε μετά.

2. Πάρε φαγητό από το σπίτι

Μην χλευάζεις τα φασολάκια της μαμάς σου ή τα μπιφτέκια με τις πατάτες. Το σπιτικό φαγητό σε σχέση με το delivery δεν καταστρέφει το καθημερινό σου budget, ίσα ίσα το φροντίζει. Σκέψου μόνο ότι αν έβαζες στην άκρη για ένα μήνα τα 8- 10 ευρώ που δίνεις κάθε μέρα για να φας θα μπορούσες να ψωνίσεις επιτέλους τα παπούτσια που έχεις βάλει στο μάτι. Λεωγωτωρα.

3. Κάνε μάζωξη στο σπίτι

Δεν σου προτείνουμε βέβαια να μην βγεις ποτέ ξανά από το σπίτι για ποτά, αλλά αν θέλετε π.χ να πάτε για κρασί ή κοκτέιλ σίγουρα θα ξοδέψετε από ένα 20άρικο η καθεμία όταν μπορείτε με λιγότερα χρήματα να πάρετε 1-2 μπουκάλια κρασί από μια κάβα και να κάνετε το δικό σας πριβέ πάρτι.

4. Κάντε σπιτικά brunch

Το sunday funday είναι από τα καλύτερα πράγματα που κάνουμε με την παρέα μας, αλλά επειδή δεν γίνεται να δίνεις ΚΑΘΕ Κυριακή πάνω από 20 ευρώ για ένα χορταστικό brunch, πρέπει να βρεις μια εναλλακτική. Τι καλύτερο λοιπόν από το να οργανώνετε σπιτικές μαζώξεις τις Κυριακές σε διαφορετικό σπίτι κάθε φορά, και να ετοιμάζετε εσείς ένα πλούσιο γεύμα με πολύ λιγότερα χρήματα; Τίποτα.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο