5 σημάδια ότι γίνεσαι η μαμά σου

1. Δεν πετάς εύκολα πράγματα

Κάποτε κορόιδευες την μαμά σου που μάζευε κουτιά και σακούλες από το σούπερ μάρκετ αλλά τώρα έχεις και εσύ κάτω από το ντουλάπι σου μια πλούσια συλλογή από αυτά. Plus, έχεις μαζέψει τουλάχιστον μια φορά τραπεζάκι ή άλλο καλοσυντηρημένο έπιπλο από τα σκουπίδια για να το κάνεις καινούριο με DIY.

2. Καθαρίζεις (και το απολαμβάνεις)

Όταν άκουγες την ηλεκτρική σκούπα τα πρωινά του Σαββάτου έκλεινες τα αυτιά σου και έμπαινες κάτω από το πάπλωμα. Τώρα ξυπνάς νωρίς κάθε Σάββατο, ετοιμάζεις καφέ και ξεκινάς τη φασίνα με περίσσεια χαρά και όρεξη! Σου θυμίζει κάτι;

3. Μιλάς στην τηλεόραση

Εντάξει, αυτό το έκαναν και οι παππούδες σου και είναι κάτι πολύ γλυκό και αστείο ωστόσο πάντα το κορόιδευες- πλέον το κάνεις και εσύ, όποτε βλέπεις ειδήσεις ή την αγαπημένη σου σειρά (και ναι, εξακολουθεί να είναι αστείο).

4. Ορισμένες φορές κάνεις ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια αστεία

Γενικότερα, πιάνεις τον εαυτό σου να μιλάει και να σχολιάζει γεγονότα και καταστάσεις ακριβώς όπως η μαμά σου και λίγο φρικάρεις- λογικό.

5. Ταΐζεις σαν τρελή τους καλεσμένους σου

Θυμάσαι πόσες φορές σηκωνόσουν σκασμένη από το τραπέζι γιατί η μαμά σου είχε ετοιμάσει ένα σωρό πιάτα; Ε, τσέκαρε λίγο το μενού που έβγαλες για το πρωτοχρονιάτικο τραπέζι που θα κάνεις σπίτι σου και έλα να μου πεις τι περιέχει.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο