5 πράγματα που ζουν οι γυναίκες στα ραντεβού και οι άντρες δεν τα γνωρίζουν

Οι γυναίκες και οι άντρες δεν βιώνουν με τον ίδιο τρόπο τη διαδικασία του dating και έχουμε τις αποδείξεις για αυτό 1. Ο φόβος της σεξουαλικής παρενόχλησης
Αν είσαι άντρας δεν μπορείς να καταλάβεις αυτό το φόβο- ναι, μπορεί να σου φανεί υπερβολικός αλλά το rape culture που υπάρχει στην κοινωνία μας έχει κάνει να είμαστε συνέχεια σε εγρήγορση και να μην εμπιστευόμαστε απολύτως κανέναν μέχρι να τον γνωρίσουμε καλά.

2. Η ενημέρωση του που ακριβώς βρίσκεσαι

Σε συνέχεια του προηγούμενου point, οι γυναίκες έχουμε *αναγκαστικά* αναπτύξει ένα κώδικα επικοινωνίας μεταξύ μας, ώστε να νιώθουμε πιο ασφαλείς όταν βγαίνουμε ραντεβού με κάποιον που δεν γνωρίζουμε καλά. Μήνυμα ότι φτάσαμε στο τάδε μαγαζί ή το νούμερο των πινακίδων του ταξί που φύγαμε είναι συνηθισμένα.

3. Το άγχος για το τι θα φορέσουμε

Οκ, δεν το έχουν όλες οι γυναίκες αυτό το άγχος αλλά όσες το έχουν δεν περνάνε και πολύ καλά και πραγματικά δεν μπορεί να τις καταλάβει κανείς. Αγκαλιά μεγάλη και διάβασε τα post της Αφροδίτης μας για βοήθεια.

4. Τα σεξιστικά σχόλια

Ρώτα έναν άντρα αν έχει ακούσει ποτέ κάποιο σεξιστικό και ηλίθιο σχόλιο από γυναίκα για κάτι που κάνει και μια γυναίκα αν έχει ακούσει κάτι ανάλογο από τον χ, ψ άντρα που βγήκε ραντεβού και μετά έλα να συζητήσουμε για double standards και γιατί σοκάρονται ακόμα μερικοί όταν τους λέμε σεξιστές.

5. Την οργή της απόρριψης

Αν κάποια γυναίκα δεν περάσει καλά με τον χ, ψ που βγήκε ραντεβού και τον αποφύγει ή του πει ότι δεν ενδιαφέρεται για κάτι παραπάνω υπάρχει μεγάλο ενδεχόμενο να δεχτεί απειλητικά και υβριστικά μηνύματα. Αν ένας άντρας δεν θελήσει να στείλει ξανά μήνυμα στη γυναίκα που βγήκε ραντεβού θα είναι απλά μάγκας και εκείνη απελπισμένη που δεν μπορεί να δεχτεί την απόρριψη.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο