5 βήματα για να ανακτήσεις τη χαμένη σου αυτοπεποίθηση

Νιώσε καλά με τον εαυτό σου, τόνωσε την αυτοπεποίθησή σου και νιώσε ισορροπημένη Οι συνήθεις των γυναικών με αυτοπεποίθηση

ΘΕΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ

Μην αφήνεις τα αρνητικά συναισθήματα να σε καταβάλλουν. Οι δύσκολες στιγμές θα είναι πολλές αλλά θα περνούν γρηγορότερα αν τις βιώνεις με ψυχραιμία και ανάγκη να εστίασης στα θετικά που θα προκύψουν.

ΚΟΠΛΙΜΕΝΤΑ

Μην φοβάσαι να κάνεις και να δέχεσαι κοπλιμέντα. Σε καμία περίπτωση να μην είσαι ψεύτικη. Δείξε ενδιαφέρον κι αν κάτι σου αρέσει μη διστάσεις να το πεις.

ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΣΥΓΚΡΙΣΗ

Μη με συγκρίνεις μάτια μου, δε γίνομαι, δε μοιάζω που θα έλεγε και η Καιτούλα η Γαρμπή. Μην επιτρέπεις σε κανέναν να σε συγκρίνει αλλά ούτε και να το κάνεις εσύ η ίδια στον εαυτό σου. Είσαι μοναδική και καλό θα ήταν να το θυμάσαι πολύ συχνά.

ΖΗΤΟΥΝ ΒΟΗΘΕΙΑ

Το να ζητήσεις βοήθεια δε σε καθιστά αδύναμη. Οι γυναίκες με αυτοπεποίθηση δε διστάζουν να απευθυνθούν σε κάποιον άλλο αν δεν ξέρουν ή αν δεν προλαβαίνουν. Δείχνεις σιγουριά.

ΣΤΑΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ

Έρευνες έχουν δείξει ότι η σωστή στάση σώματος επηρεάζει τόσο τον τρόπο που βλέπουμε εμείς τον εαυτό μας όσο και τον τρόπο που μας βλέπουν οι άλλοι. Μην καμπουριάζεις, τέντωσε το στήθος σου, περπάτα με άνεση και σιγουριά.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο