Έρχεται το 7ο Athens Bike Festival

Φέτος, από τις 16 έως τις 18 Σεπτεμβρίου, οι φίλοι του ποδηλάτου θα έχουν την ευκαιρία όχι μόνο να δουν πολλά ποδήλατα, αλλά και να… έρθουν σε επαφή με την κουλτούρα του ποδηλάτου.
 Οι νέες, ενδιαφέρουσες τάσεις στο χώρο του ποδηλάτου, τα εξαρτήματα και ο εξοπλισμός είναι μερικά από αυτά που θα δείτε στα περίπτερα των εταιρειών στο 7ο Athens Bike Festival.

Αφού δείτε και χορτάσετε ποδήλατα, ελάτε να δοκιμάσετε ποδήλατα μαζί με τη δεξιοτεχνία σας στην πίστα Bike Fun Park. Απολαύστε στην κεντρική σκηνή ένα ολοκαίνουριο trial & flatland show από τους Andrei Burton και Josh Briars. Δείτε την εκπληκτική έκθεση φωτογραφίας του Wouter Roosenboom. Περιηγηθείτε στο χώρο του Bikeart και δείτε το ποδήλατο να γίνεται καλλιτεχνική έμπνευση. Αν είστε φίλη του ποδηλάτου, μη χάσετε τα workshops που έχουμε ετοιμάσει ειδικά για σας και βέβαια ελάτε στο Athens Skirt Ride, μια βόλτα μόνο για κυρίες στην καρδιά της Αθήνας.
Το Athens Bike Festival έχει ετοιμάσει ειδικά για τους μικρούς του φίλους μια πίστα όπου θα μάθουν περισσότερα για το ποδήλατο και θα δοκιμάσουν τις ικανότητές τους. Την Κυριακή το πρωί θα πάμε όλοι στο Solar Ride, τη βόλτα με ποδήλατα που οργανώνει η Greenpeace. Αυτά και άλλα πολλά σας περιμένουν στη μεγαλύτερη γιορτή του ποδηλάτου στην Ελλάδα!
 Το μεγάλο ποδηλατικό ραντεβού είναι και φέτος στο 7ο Athens Bike Festival, το οποίο πραγματοποιείται στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο