9 μυστικά που μεταμορφώνουν ένα σπίτι σε «σπιτικό»!

Αφότου οι τοίχοι βαφτούν και τα βασικά έπιπλα στηθούν δεν μπορεί παρά να το αναγνωρίσεις το σπίτι δεν είναι το ίδιο με το «σπιτικό»! Αν ψάχνεις τον τρόπο να κάνεις το σπίτι σου πιο ζεστό, πιο ιδιαίτερο, πιο δικό σου, αυτό το άρθρο είναι για σένα.

Πριν προχωρήσεις στη συλλογή με τα top αντικείμενα που μεταμορφώνουν έναν κρύο χώρο στο αγαπημένο σου σπιτικό, θα πρέπει, ωστόσο να μπουν μερικοί… κανόνες.

Νο.1 Απόφυγε να γεμίσεις τις επιφάνειες με αντικείμενα. Συχνά μπερδεύουμε το «ζεστό» σπίτι με το «γεμάτο» σπίτι. Επίλεξε σοφά τα διακοσμητικά και δώσε χώρο σε κάθε έπιπλο και αντικείμενο να αναπνεύσει!

Νο.2 Μην βιαστείς να διακοσμήσεις κάθε χώρο μονομιάς! Το σπίτι σου οφείλει να μεγαλώνει και να εξελίσσεται μαζί σου. Ξεκίνα από την διαμόρφωση μιας γωνιάς και ύστερα προχώρησε στην επόμενη, με υπομονή.

Νο.3 Απόφυγε να προμηθευτείς τα πάντα από ένα μονάχα κατάστημα. Όσο ελκυστικό και εύκολο κι αν ακούγεται, δεν θες να καταλήξεις σαν κατάλογος καταστήματος! Διάλεξε κάποια αντικείμενα αλλά εμπλούτισε με οικογενειακά κειμήλια, προσωπικές συλλογές, αναμνηστικά από ταξίδια, vintage επιλογές κτλ.

Δες παρακάτω τις δικές μας επιλογές με 9 αντικείμενα που μπορούν να μεταμορφώσουν το σπίτι σου σε «σπιτικό»:
Πηγή Tromaktiko

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο