Το πρώτο Athens Rum Festival στις 6 και 7 Νοεμβρίου

Μια μοναδική γιορτή για το ρούμι, το πρώτο «Athens Rum Festival», διοργανώνεται την Κυριακή 6 και τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου, στο Μέγαρο του Ζαππείου.

Το φεστιβάλ περιλαμβάνει έκθεση προϊόντων που αφορούν στο ρούμι και σε συγγενικά του προϊόντα. Σύμφωνα με τους διοργανωτές, συμμετέχουν σχεδόν όλες οι εταιρείες του χώρου που αντιπροσωπεύονται στην Ελλάδα, καθώς και κάποιες από το εξωτερικό. Επίσης, διοργανώνονται επιμορφωτικά σεμινάρια, masterclasses και γευστικές δοκιμές.

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης του Athens Rum Festival 2016 στο Μέγαρο του Ζαππείου, θα πραγματοποιηθεί ένα καλλιτεχνικό πρότζεκτ επιμέλειας του γνωστού και διακεκριμένου εικαστικού και επιμελητή εκθέσεων Μιχαήλ Ρωμανού, όπου τα μπουκάλια των προϊόντων θα εμπνεύσουν καλλιτέχνες για να δημιουργήσουν έργα τέχνης – αριστουργήματα.

Στο Rum Art Project καλλιτέχνες και δημιουργοί θα επέμβουν εικαστικά επάνω σε μπουκάλια των συμμετεχόντων εταιρειών – εκθετών, δημιουργώντας έργα τέχνης τα οποία θα εκτεθούν καθ’ όλη την διάρκεια του φεστιβάλ σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο Μέγαρο του Ζαππείου.

Επίσης θα εκτεθεί ένα εντυπωσιακό γλυπτό – φωτιστικό ύψους δύο μέτρων, δημιουργία του Γιώργου και της Σοφίας Τρέζου, εμπνευσμένο από την απόσταξη.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο