Χωρίς μετρό, ηλεκτρικό και τραμ σήμερα η Αθήνα- Κομφούζιο στους δρόμους

Απεργούν, σήμερα αλλά και την Παρασκευή 3 Μαρτίου, οι εργαζόμενοι στις σταθερές συγκοινωνίες (μετρό, ηλεκτρικός σιδηρόδρομος και τραμ), αντιδρώντας στη νομοθετική ρύθμιση με την οποία εκχωρείται στον ΟΑΣΑ η εμπορική εκμετάλλευση σταθμών και χώρων της ΣΤΑ.ΣΥ.
Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση «η ρύθμιση αποτελεί τον δούρειο ίππο για να διευκολύνει τα σχέδια των δανειστών, ώστε να ιδιωτικοποιηθεί, ευκολότερα, η ΣΤΑΣΥ».
Μεγάλα προβλήματα στην κίνηση των οχημάτων σημειώνονται το πρωί της Τετάρτης στους δρόμους κοντά στο κέντρο της Αθήνας λόγω της σημερινής 24ωρης απεργίας σε μετρό, ηλεκτρικό και τραμ.
Σύμφωνα με την Τροχαία, τα μεγαλύτερα προβλήματα αυτή την ώρα παρατηρούνται στις λεωφόρους Κηφισίας (από το ύψος του ΚΑΤ), Μεσογείων (από τον Σταυρό), Κατεχάκη, Συγγρού (από το ύψος της οδού Δαβάκη), Ποσειδώνος (από το Ελληνικό) και στον Κηφισό.
Σημειώνεται, ότι οι πολίτες μπορούν να ενημερώνονται για την κίνηση στους δρόμους από το site της Ελληνικής Αστυνομίας (www.hellenicpolice.gr), στο οποίο υπάρχει συνεχής πληροφόρηση.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο