Πώς να κάνετε τα μαξιλάρια σας να αποκτήσουν τον όγκο τους και πάλι

Εμένα η γιαγιά μου, μού το είχε πει, όπως και πολλά άλλα κόλπα, που έχουν να κάνουν με την υγεία, με το φαγητό, με το σπίτι, που όταν τα ακούς λες «ναι, σιγά!» και στο τέλος λες «μα δεν μπορεί!». Σίγουρα και η δική σας γιαγιά σας έχει μεταδώσει κάποιες τέτοιου είδους πληροφορίες, αλλά σαν και αυτή Υπάρχει «μαγικό» συστατικό που μπορεί να δώσει ζωή, στα πατικωμένα σας μαξιλάρια. Αυτό είναι οι ακτίνες του ήλιου, οι οποίες μπορούν να δώσουν πίσω στα μαξιλάρια σας το χαμένο τους όγκο και να τα κάνουν πάλι «ζουμερά», έτοιμα για αγκαλιά.

Τα μαξιλαράκια σας κατά τη διάρκεια του χρόνου αποκτούν και συσσωρεύουν στο εσωτερικό τους αρκετή υγρασία, για αυτό και μαζεύουν. Η ακτίνες του ηλίου κάνουν την υγρασία να φύγει καθώς το «στεγνώνουν». Χρειάζεται να μείνουν στον ήλιο περίπου 3 ώρες, αλλά όσο περισσότερο τόσο και το καλύτερο. Ταυτόχρονα τα μαξιλάρια σας αερίζονται και τα μικρόβια πάνε βόλτα! Καλό θα ήταν λοιπόν να βγάζετε τα μαξιλάρια σας για «ηλιοθεραπεία» μια φορά το μήνα.

Πριν πάτε λοιπόν αύριο στη δουλειά, βγάλτε τα μαξιλάρια σας πάνω στην απλώστρα και αφήστε τα να απορροφήσουν όση ηλιακή ενέργεια έχουν αυτά ανάγκη. Θα γυρίσετε και θα τα βρείτε έτοιμα για χουχούλιασμα!

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο