Σοκ! ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ! Σκότωσε έγκυο χορεύτρια επειδή δεν χόρεψε μαζί του

Σοκάρουν οι εικόνες από την εν ψυχρώ δολοφονία της 25χρονης εγκύου χορεύτριας Kulvinder Kaur που χόρευε σε γάμο στην Ινδία H 25χρονη χορεύτρια πυροβολήθηκε ενώ βρισκόταν στη σκηνή επειδή αρνήθηκε να χορέψει με έναν μεθυσμένο καλεσμένο. Η νεαρή χορεύτρια, που διένυε τον 2ο μήνα της εγκυμοσύνης της, πυροβολήθηκε στο κεφάλι το βράδυ του Σαββάτου και πέθανε στο νοσοκομείο στην πόλη Bathinda στα νότια της Punjab.

Ο σύζυγός της Rajinder Singh είπε ότι δούλευε ως χορεύτρια και χορογράφος και εμφανιζόταν συνήθως σε γάμους. Υποστήριξε ότι ο δολοφόνος ήταν φίλος του γαμπρού που είχε μεθύσει στο πάρτι και θύμωσε όταν δεν επέτρεψαν στον ίδιο και τους φίλους του να ανέβουν στη σκηνή για να χορέψουν με την 25χρονη και την ομάδα της.

“Τους ζητούσαν να κατέβουν από τη σκηνή και να χορέψουν μαζί τους. Αλλά αρνήθηκε και τότε την πυροβόλησαν”. Βίντεο που τραβήχτηκε από το τραγικό περιστατικό με κινητό τηλέφωνο δείχνει την 25χρονη, που φορά λευκό φόρεμα, και άλλες 3 γυναίκες να χορεύουν στη σκηνή.

Ξαφνικά εμφανίζεται το περίγραμμα ενός μεγάλου όπλου που φαίνεται να σημαδεύει απευθεία την 25χρονη. Δευτερόλεπτα αργότερα κατέρρευσε αφού χτυπήθηκε σχεδόν από απόσταση αναπνοής. Ωστόσο οι Times της Ινδίας υποστηρίζουν ότι μπορεί ο θάνατός της να ήταν ατύχημα και απλά να ήθελε κάποιος να πυροβολήσει στον αέρα.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο