Ο Καμίνης βραβεύτηκε για τη “διαχείριση του προσφυγικού”… Μην γελάτε!

Την είδηση φυσικά τη διαβάσατε… Ο Δήμαρχος Αθηναίων εισέπραξε διεθνές βραβείο. Όχι για την… ακίνητη ρόδα, όπως θα περίμενε κανείς. Ούτε για το γεγονός ότι, επί ημερών του, κατέβηκε πολλά επίπεδα αξιοπιστίας, αξιοπρέπειας και διεθνούς ακτινοβολίας.
 Ο Γιώργος Καμίνης βραβεύτηκε για τη “διαχείριση του προσφυγικού”, όπως σημειώνει με καμάρι στις αναφορές του στα social media, αλλά και στις δηλώσεις του στα (συστημικά) ΜΜΕ, που έσπευσαν να του δώσουν βήμα, αποφεύγοντας να ρωτήσουν το αυτονόητο.

Δηλαδή, ρε παιδιά, για να καταλαβαινόμαστε, σε άλλον κόσμο ζούμε όλοι οι υπόλοιποι, που βλέπουμε την Αθήνα να έχει γονατίσει από τις προσφυγικές ροές και την απαράδεκτη διαχείρισή τους από την κεντρική εξουσία; Και, κεντρική εξουσία δεν είναι μόνο η κυβέρνηση, ή η Ευρωπαϊκή Ένωση. Είναι και η Τοπική Αυτοδιοίκηση. Είναι ο Δήμος Αθηναίων.
 Έχετε διαπιστώσει εσείς κάποια… αποτελεσματική διαχείριση του προσφυγικού ζητήματος στην Αθήνα, ώστε να αξίζει ο Γιώργος Καμίνης… βραβείο;
Ευτυχώς υπάρχουν πάντοτε οι εκλογές. Στις Δημοκρατίες αυτό συμβαίνει. Και εκεί, αν καταφέρει να φτάσει, το 2019, ο Γιώργος Καμίνης θα διαπιστώσει ότι οι πολίτες της Αθήνας θα του αφιερώσουν ένα βραβείο… κομματάκι διαφορετικό.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

http://ysterografa.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο