Το βινύλιο στην Τεχνόπολη

Το Vinyl Market, ένα Φεστιβάλ Βινυλίου παρουσιάζεται τον Οκτώβριο στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων
Rock, Soul, Funk, Jazz, Latin, Blues, Ethnic, Electronica, και πολλά άλλα είδη από όλη την γκάμα της μουσικής θα βρίσκονται συγκεντρωμένα στο Vinyl Market.

Το Φεστιβάλ Βινυλίου θα πραγματοποιηθεί για τρείς ημέρες 5, 6 και 7 Οκτωβρίου, στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, στην αίθουσα Νέοι Φούρνοι παρουσιάζοντας δίσκους βινυλίου ελληνικής και ξένης μουσικής.

Συλλέκτες, φίλοι, επισκέπτες οποιασδήποτε ηλικίας θα έχουν τη δυνατότητα να συνομιλήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις δίνοντας την δυνατότητα στο βινύλιο -όχι μόνο ως υλικό αλλά και ως συναισθηματικής αξίας προϊόν- να διατηρήσει την αξία του στο χρόνο.

Σε ένα ενημερωτικό σημείωμα στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης σχετικά με την μουσική συνάντηση διαβάζουμε: «Ένα μεγάλο event με έντονο άρωμα βινυλίου και ανανεωμένες συλλογές δίσκων, θα πραγματοποιηθεί σε μια ανοιχτή παρουσίαση στον εναλλακτικό χώρο της Τεχνόπολης. Η έναρξη έχει οριστεί την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου από τις 17:00 το απόγευμα έως τις 22:00 το βράδυ και το Σαββατοκύριακο 7 & 8 Οκτωβρίου από τις 11:00 το πρωί έως τις 22:00 το βράδυ».

protothema.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο