Ο σωστός τρόπος να σπάσεις ένα ενοχλητικό σπυράκι

Αν πρέπει να σπάσεις το σπυράκι σου, τουλάχιστον κάν’ το σωστά Με πολλή προσοχή και μόνο αν υπάρξει ανάγκη μπορείς να σπάσεις το σπυράκι σου ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα.

– Αρχικά πρέπει να πλύνεις πολύ καλά τα χέρια σου με ένα απολυμαντικό. Φρόντισε να στεγνώσουν καλά πριν ακουμπήσεις το σπυράκι σου.

– Καθάρισε καλά το σπυράκι σου με μία μπατονέτα εμποτισμένη με καθαρό οινόπνευμα. Έτσι θα το προετοιμάσεις για την διαδικασία που ακολουθεί.

– Πάρε ένα χαρτομάντιλο, χώρισέ το στα δύο και τύλιξε τους δείκτες των χεριών σου για να ξεκινήσεις τη διαδικασία. Πίεσε το σπυράκι σου από τις πλευρές της κεφαλής που έχει δημιουργηθεί κι όχι κατευθείαν πάνω της. Κανονικά πρέπει να σπάσει χωρίς μεγάλη πίεση αλλιώς δεν είναι έτοιμο για να το σκάσεις και μάλλον πρέπει να βρεις τρόπο να το καλύψεις.

– Όταν τελειώσεις καθάρισε πάλι την περιοχή με ένα βαμβάκι με καθαρό οινόπνευμα για να την αποστειρώσεις και πάλι. Μην πιάσεις την περιοχή με τα χέρια σου, αφού το σημείο είναι ακόμα ευάλωτο και σε καμία περίπτωση δεν θες να μεταφερθούν μικρόβια.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο