Οι τύποι των γυναικών που καταστρέφουν τους άντρες

Υπάρχουν κι αυτά τα κορίτσια που έχουν γεννηθεί για την καταστροφή Η φορτική μάνα

Έχουν καταστρέψει παιδιά και αγόρια οι μανάδες. Η φορτική μάνα θέλει το γιο κολλημένο πάνω στα 2, 7, 18, 24, 35, 42, 62 και πάει λέγοντας. Να φύγει το παιδί από τη μαμά του; Να ανοίξει τα φτερά του; Με καμία δύναμη. Μόνο η μανούλα του ξέρει και μόνο εκείνη θέλει το καλό του. Θέλω να ελπίζω πως το συγκεκριμένο είδος θα εκλείψει και θα σε λίγα χρόνια θα ξυπνήσουμε σε έναν κόσμο απαλλαγμένο από τις μητέρες που αγκιστρώνονται στα μπατζάκια των γιων τους.

Η συναισθηματικά ανώριμη νέα σχέση

Συνήθως κοπέλες μικρότερης ηλικίας που δεν έχουν κατασταλάξει. Τι θέλω από τη ζωή, τι θέλει εκείνη από μένα κι άλλα τέτοια μπερδεμένα. Η συναισθηματικά ανώριμη γυναίκα είναι μπελάς μεγάλος. Ζητά χωρίς να δίνει και πάντα νιώθει άνω-κάτω. Δεν υπάρχει σταθερότητα, δεν υπάρχει λογική. Άλλα θα λέει, άλλα θα εννοεί κι αν βγάλει κανείς συμπέρασμα, σφυρίξτε κλέφτικα.

Η καμένη από τον πρώην

Έχει καεί, έχει τσουρουφλιστεί από τον πρώην και θα βγάλει όλο το άχτι της στον καινούριο. Αν τύχει να είναι καθίκι, έχει καλώς. Αν πέσει όμως σε παιδί μάλαμα; Το κρίμα στο λαιμό της. Ό,τι δεν μπόρεσε να κάνει στην προηγούμενη σχέση θα το κάνει στη νέα. Νεύρα, υστερίες, διαταγές και ύφος καρδιναλίων. Καμία ευχαρίστηση ποτέ και για κανένα λόγο.

Η γυναίκα αφαίμαξη

Καταλαβαινόμαστε πιστεύω. Η γυναίκα αυτή στα μάτια άνδρα δε θα κοιτάξει. Το πορτοφόλι του να είναι μεγάλο κι όλα τα άλλα βρίσκονται. Μία backpack Louis Vuitton, διακοπές στη Μύκονο, λίγο στο Μονακό για το Grand Prix, πρώτο τραπέζι στο Ρέμο, θάψιμο από γαρύφαλλα, ένα ζευγαράκι Louboutin και ένα αυτοκίνητο μεγάλου κυβισμού για την πόλη. Μόλις τελειώσει το ρευστό, κλείνει και ο κύκλος της σχέσης.

Η δεσμευμένη (με άλλον)

Η γυναίκα αυτή θα είναι πάντοτε κάπου αλλού. Πάντα εκεί και πάντα μη διαθέσιμη. Ξέρεις τι πόνο μπορείς να προκαλέσεις κούκλα μου; Εσύ δε φταις αλλά την καταστροφή σου την προκαλείς έστω και χωρίς να το θες. Συναισθηματικό ράκος ο άνθρωπος που θα σε ερωτευτεί.

Η για πάντα φίλη

”Σε συμπαθώ, είσαι πολύ καλό παιδί αλλά καλύτερα να είμαστε φίλοι” του είπε και τον διέλυσε. Σφαγή με γάντι και το αγόρι στα πατώματα. Θα σε βλέπει από μακριά και εσύ θα του λες πως ερωτεύτηκες παράφορα, κάποιον άλλο. Στον κόσμο σου εσύ κι αυτός να χάνει τη γη κάτω από τα πόδια κάθε φορά που σε πλησιάζει αρσενική γάτα.

Η γυναίκα απαίτηση

Αυτός ο τύπος διαθέτει συγκεκριμένα ρήματα στο λεξιλόγιο. Θέλω και απαιτώ. Το ”σε παρακαλώ” έχει πάει περίπατο εδώ και χρόνια. Μόνο ζητάει. Να δίνει; Είσαι με τα καλά σου; Η γυναίκα δεν έχει μάθει να δίνει, δεν έχει μάθει να μοιράζεται, δεν έχει μάθει να αγαπά.

Η κακίστρω

Κακιασμένη παιδί μου. Θέλει να βλέπει άνθρωπο. Σιχαίνεται τους φίλους του αγοριού του θέλει να τον απομονώσει από κάθε έμβιο ον. Κανένας δεν είναι άξιος να μπει στην παρέα της που αποτελείται από αυτή και αυτή. Μόνο με τον εαυτό της τα πάει περίφημα. Ο τύπος αυτός μόλις συνάψει σχέση θα γίνει ανυπόφορος. Θα της φταίνε όλοι και όλα.

Η επιρρεπής στο κεράτωμα

Δεν το έχει σε τίποτα να κάνει το αμόρε της Μποντιρόγκα (βλέπε 2,05 m.) Το ματάκι της παίζει διαρκώς. Το φλερτ είναι η ζωή της και το κέρατο μία απλή συνήθεια. Η γυναίκα με έφεση στο ”ταράνδισμα” δεν κρατάει τους τύπους. Θα το κάνει κι αν κάποιος βρεθεί να της ζητήσει το λόγο θα βγει κι από πάνω. Εννοείται πως ο καυγάς ανάμεσα στο ζευγάρι θα την βρει σε πλεονεκτική θέση.

Η γυναίκα με ανασφάλειες

Δε θα της αρέσει ο εαυτός της και κατ΄επέκταση τίποτα. Θα δημιουργεί συνεχώς προβλήματα γιατί το μπούτι της είναι 98 εκατοστά κι όχι 95. Θα χάνει το κέφι της και θα ξεσπάει στο αγόρι της γιατί πάχυνε 300 γραμμάρια από το πρωί και θα φρικάρει γιατί κατανάλωσε 10 αμύγδαλα αντί για 7. Κουρέλι τα νεύρα.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο