Απειλές στον αδερφό και στην μητέρα του Παντελίδη!

Άγνωστοι φαίνεται πως απειλούν συστηματικά την οικογένεια Παντελίδη να σταματήσει τις έρευνες για τις αιτίες του θανάτου του Παντελή… Όπως αναφέρει το «Λοιπόν», ο αδερφός του Παντελή Παντελίδη, Τριαντάφυλλος, έγινε αποδέκτης ανώνυμων απειλών, καθώς δέχτηκε τηλεφωνικές κλήσεις από απόκρυψη, στις οποίες κάποιοι του ζητούσαν επιτακτικά να σταματήσουν τις έρευνες τις οικογένειας για τις συνθήκες του τροχαίου, αλλιώς θα υπάρξουν συνέπειες…
Αναφέρεται, μάλιστα, ότι στο παρελθόν είχε δεχθεί κάποιες περίεργες τηλεφωνικές κλήσεις και η μητέρα του Παντελή, Αθηνά.

Η οικογένεια, πάντως, δεν πτοείται και θα κυνηγήσει την υπόθεση μέχρι τέλους.

Η ίδια η Αθηνά Παντελίδου, προέβη σε δήλωση σχετικά με τους «φίλους» του Παντελή, που από την κηδεία και μετά, είναι εξαφανισμένοι:
«Ναι, ήρθαν πολλοί στην κηδεία και τίμησαν τον γιο μου. Τι θέλετε να σας πω… Ότι από την κηδεία και μετά κανείς, και όταν σας λέω “κανείς” το εννοώ, δεν επικοινώνησε με την οικογένεια του υποτιθέμενου φίλου τους για να ρωτήσουν απλά τι κάνουμε; Δεν έχουμε ανάγκη ψεύτικης παρηγοριάς, ούτε συνδρομής άλλης από κανέναν. Βλέπετε, σε αυτή την περίπτωση δεν θα υπάρχουν κάμερες. όπως υπήρχαν στην κηδεία του Παντελή μου. Αλλά δεν μπορώ να δεχτώ και να ακούω από ‘δω και από εκεί κάποιους να χρησιμοποιούν το όνομα του παιδιού μου επειδή δούλεψαν μαζί του ή επειδή έτυχε να βρεθούν στον ίδιο χώρο, και την ίδια στιγμή να είναι εξαφανισμένοι και να μην έχουν μία επαφή, ανθρώπινη και μόνο».

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο