Διάψευση δημοσιεύματος από τον Πάνο Σκουρλέτη

Με αφορμή δημοσίευμα που αναρτήσαμε από επιστολή που μας στάλθηκε από αναγνώστη, ο Γραμματέας της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, μας έστειλε την κάτωθι επιστολή.

Σημερινό σας δημοσίευμα με τίτλο «Πάνος Σκουρλέτης: Χάσαμε το Μαρούσι, θα συνδιοικήσουμε όμως την Φιλοθέη και το Ψυχικό», το οποίο υπογράφει συνεργάτης σας με τα αρχικά «ΝΠ», είναι παντελώς ανακριβές από την πρώτη έως και την τελευταία του λέξη και ως προς τις γενικές πληροφορίες που περιέχει, αλλά και ως προς τις υποτιθέμενες φράσεις και μάλιστα σε εισαγωγικά, που πιστώνονται  στον Γραμματέα της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνο Σκουρλέτη.

Καμία τέτοια σύσκεψη δεν έχει πραγματοποιηθεί και ουδέποτε διατυπώθηκαν οι συγκεκριμένες φράσεις ή παρόμοιες με αυτές, δημόσια ή ιδιωτικά από τον Πάνο Σκουρλέτη.

Για όλους τους παραπάνω λόγους σας καλούμε να αποσύρετε το δημοσίευμα και να δημοσιεύσετε σήμερα, Τετάρτη  29 Μαΐου 2019, την παρούσα επιστολή για την αποκατάσταση της αλήθειας. Σε διαφορετική περίπτωση, ο κ. Σκουρλέτης επιφυλάσσεται για τη χρήση κάθε νόμιμου δικαιώματός του, προκειμένου να προστατευθεί από τη χρήση αναληθών ειδήσεων. 

Αθήνα, 29/5/2019

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο