Στο “Σωτηρία” μεθυσμένοι κατέληξαν μαθητές λυκείου!

Σε κατάσταση μέθης διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο Σωτηρία της Αθήνας χθες τη νύχτα μαθητές από την Γ’ Τάξη του 5ου Γυμνασίου Ηρακλείου που βρίσκονται σε εκδρομή στην πόλη…
Όπως κατήγγειλε στο Ράδιο 9,84 πατέρας μαθήτριας, κατά τη διάρκεια της νύχτας γιατρός του νοσοκομείου επικοινώνησε μαζί του ενημερώνοντας τον ότι η κόρη του εισήχθη στο νοσοκομείο.
Όπως γράφει το neakriti.gr, οι μαθητές της Γ’ Τάξης βρίσκονταν στην Αθήνα στα πλαίσια τριήμερης εκπαιδευτικής εκδρομής και συνοδεύονταν από τέσσερις καθηγητές τους και ένα γιατρό.
Ως φαίνεται, σύμφωνα με τον ίδιο, οι μαθητές επιστρέφοντας από το θέατρο, πήραν μαζί τους στο ξενοδοχείο ένα μπουκάλι αλκοολούχο ποτό, που καταναλώθηκε από περισσότερους μαθητές καθώς οι πρώτες αναφορές μιλούσαν για οκτώ με δέκα ανήλικους, εκ των οποίων οι δύο κατέρρευσαν.
Στη συνέχεια επίσημα η Περιφερειακή Δ/νση Εκπαίδευσης και ο προϊστάμενος της μιλούσε για τέσσερις μαθητές για να φθάσουμε τελικά στους δύο, ένα αγόρι κι ένα κορίτσι που ευτυχώς δεν διατρέχουν κίνδυνο.
Ο πατέρας της μαθήτριας λέει επίσης φοβισμένος κι εξοργισμένος ότι κινεί και νομικές διαδικασίες σε βάρος των συνοδών, διερωτώμενος πως άφησαν χωρίς εποπτεία τους μαθητές.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο