Στον Μαραθώνιο της Αθήνας η Ολυμπιακή Ομάδα του Ρίο

Μια μοναδική εμπειρία θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν οι αθλητές και οι αθλήτριες που συμμετείχαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, στον Μαραθώνιο της Αθήνας την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 
Η ΕΟΕ και ο ΣΕΓΑΣ θα υποδεχθούν την Ολυμπιακή Ομάδα μέσα στο Παναθηναϊκό στάδιο την ημέρα διεξαγωγής του Αυθεντικού Μαραθωνίου και λίγο πριν το τερματισμό των πρώτων Μαραθωνοδρόμων, στο πλαίσιο μίας ειδικής εκδήλωσης που θα διοργανωθεί με αφορμή τη συμπλήρωση φέτος των 120 χρόνων από τους πρώτους σύγχρονους Ολυμπιακούς Αγώνες και τον πρώτο ποτέ Μαραθώνιο δρόμο.
Οι αθλητές της Ολυμπιακής Ομάδας θα περπατήσουν στο Παναθηναϊκό Στάδιο και θα χειροκροτηθούν από τους δεκάδες χιλιάδες φιλάθλους που καλούνται να κατακλύσουν τις εξέδρες του Καλλιμάρμαρου.
Στις 13 Νοεμβρίου στο Παναθηναϊκό Στάδιο μαζί με την Ολυμπιακή Ομάδα του Ρίο, θα παρελάσουν και μεγάλοι Έλληνες μαραθωνοδρόμοι, οι οποίοι κατάφεραν να γράψουν τη δική τους ιστορία στο δύσκολο και επίπονο αγώνισμα των 42,195 μέτρων, καθώς και απόγονοι των Σπύρου Λούη, Χάρη Βασιλάκου, Στέλιου Κυριακίδη και Γρηγόρη Λαμπράκη.
Το σημαντικό ειδικό επετειακό γεγονός θα περιλαμβάνει και άλλες σημαντικές παρουσίες και θα λάβει μέρος λίγα λεπτά πριν τον τερματισμό των πρώτων μαραθωνοδρόμων του φετινού Μαραθωνίου Αθήνας, στον οποίο συνολικά θα συμμετάσχουν 18.000 αθλητές από 100 χώρες του κόσμου, αλλά και 30.000 περίπου επιπλέον δρομείς στους μικρότερους αγώνες του γεγονότος.
Η ΕΟΕ και ο ΣΕΓΑΣ καλούν όλους τους φιλάθλους να βάλουν το γεγονός στο πρόγραμμά τους και να γεμίσουν το Παναθηναϊκό Στάδιο την Κυριακή 13 Νοεμβρίου.

Newsroom: Αθήνα 9.84

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο