Δίωξη για ανθρωποκτονία στους δυο αλλοδαπούς που κρέμασαν άνδρα στην Κλαυθμώνος!

Ποινική δίωξη σε βάρος των δύο ανδρών οι οποίοι απο την πρώτη στιγμή φέρονταν να απαγχόνισαν από δέντρο ένα άτομο στην πλατεία Κλαυθμώνος, άσκησε σε βάρος τους ο εισαγγελέας.

Οι δύο άνδρες, ένας Πολωνός ηλικίας 35 ετών και ένας Ουκρανός ηλικίας 52 ετών κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από πρόθεση και αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του ανακριτή.

Το φρικτό περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου και συγκλόνισε την κοινή γνώμη. Οι δύο άνδρες ένας, 35χρονος Πολωνός, άστεγος που κοιμόταν στην πλατεία Κλαυθμώνος, κρέμασε από δέντρο μαζί με έναν Πολωνό ηλικίας 52 ετών, έναν άνδρα αγνώστων λοιπών στοιχείων και τον άφησαν να πεθάνει! Οι δράστες έφτιαξαν αυτοσχέδια θηλιά απο κορρδόνια παπουτσιών και σχοινί και πέρασαν τον βρόγχο από το λαιμό του άτυχου θύματος.

Η υπόθεση είναι πρωτοφανής και από τη πρώτη στιγμή οι άνδρες της ασφάλειας κινητοποιήθηκαν για την άμεση λύση της. Υπενθυμίζεται πως οι δράστες ήταν σε κατάσταση μέθης και αρχικά είχαν υποστηρίξει πως προσπάθησαν να αποτρέψουν τον άνδρα από την αυτοκτονία.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο