Ξεκατινιάστηκαν στο δικαστήριο Λιάγκας, Σάσα Σταμάτη και Σπυροπούλου

Στο δικαστήριο συζητήθηκε χθες η αγωγή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου εναντίον του Γιώργου Λιάγκα και της Σάσας Σταμάτη.

Η υπόθεση αφορά στην εκπομπή «Πρωινό» όταν σχολιάστηκε μία ανάρτηση της Ντέπυς Γκολεμά για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Ο παρουσιαστής και η Σάσα Σταμάτη είπαν,μεταξύ άλλων, την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου «κοριτσάκι». Αυτή έστειλε αγωγή ζητώντας από τον καθένα 50.000 ευρώ.

Η παρουσιάστρια του Alpha συναντήθηκε πριν τη δίκη με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά για να τα βρουν εξωδικαστικά αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

 Οι διάλογοι σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso
 «Η πρόεδρος του δικαστηρίου, ενημερωμένη για τα τηλεοπτικά δρώμενα, τους έβαλε τα γυαλιά στο gossip, διατύπωσε ορισμένα ερωτήματα όσον αφορά στον τρόπο λειτουργίας των εκπομπών. Ενδεικτική είναι η ερώτηση προς τον μάρτυρα (από την πλευρά της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου), γενικό διευθυντή του Alpha, Κωνσταντίνο Σούσουλα:

Πρόεδρος: Πόσο χρόνο χρειάζεται για να γίνει κάποιος παρουσιαστής; Φαντάζομαι δεν γίνεται αμέσως, ξεκινάει από χαμηλά.

Μάρτυρας: Αυτό δεν μπορεί να προσδιοριστεί. Μπορεί να είναι ένα με τρία χρόνια, μπορεί να είναι και 15!

Πρόεδρος: Μπορεί και ποτέ!

Μάρτυρας: Η Μαριόν Κοτιγιάρ ξαφνικά έγινε διάσημη από μια ταινία και τα προηγούμενα χρόνια δεν την ήξερε κανείς! Άλλο παράδειγμα, τα παιδιά του World Party. Τα είδα σε τέσσερα επεισόδια στην ΕΤ3 και τους δώσαμε εκπομπή.

Πρόεδρος: Είναι διαφορετικό τηλεοπτικό προϊόν αυτό στο οποίο αναφέρεστε. Τις ξέρω τις εκπομπές. Παρακολουθώ.

Tους συνεργάτες της από το Πρωινό κλήθηκε να στηρίξει η αρχισυντάκτρια της εκπομπής, Ελεάννα Τρυφίδου, η οποία έκανε λόγο για μια εκπομπή χαλαρή, τονίζοντας πως τα σχόλια των παρουσιαστών βασίστηκαν σε ρεπορτάζ:

«Πριν κάποιες μέρες είχε κάνει η Ντέπυ Γκολεμά μια ανάρτηση περιγράφοντας ένα γεγονός για έναν σωματοφύλακα. Εμείς κάναμε αναπαραγωγή. (…) Το θέμα των απολύσεων σερνόταν για αρκετό καιρό. Είχαν ξεκινήσει από την αρχή της σεζόν σειρά δημοσιευμάτων για απομακρύνσεις από την εκπομπή. Γνωρίζω για απομάκρυνση έξι ατόμων. Ήταν αρχισυντάκτες. Δεν αλλάζουν κάθε τρεις εβδομάδες! Εγώ είμαι τέσσερα χρόνια. Στα δημοσιογραφικά γραφεία κυκλοφορούσε ότι δεν είχαν καλή συνεργασία. Σε μια σεζόν δεν φεύγουν τόσοι άνθρωποι από μια εκπομπή. (…) Επιπλέον, ο παρουσιαστής έχει άμεσο λόγο στον αρχισυντάκτη του. Είναι ο άνθρωπος που έχει στο αυτί του. Αν ο Λιάγκας και η Σκορδά εισηγηθούν ότι δεν τους κάνω, θα φύγω».

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο