“Χειρόφρενο” και πάλι στον προαστιακό από σήμερα!

Νέα ταλαιπωρία περιμένει το επιβατικό κοινό από Δευτέρα καθώς οι στάσεις εργασίας σε τρένα και προαστιακό θα συνεχιστούν Συγκεκριμένα την Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη και την Πέμπτη θα υπάρξουν ματαιώσεις και τροποποιήσεις στα δρομολόγια όλου του σιδηροδρομικού δικτύου, των αμαξοστοιχιών του προαστιακού σιδηρόδρομου της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και της Πάτρας, στα δρομολόγια προς το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, καθώς και στα δρομολόγια των λεωφορείων στη διαδρομή Κιάτο – Πάτρα και αντιστρόφως.

Ειδικότερα, για τη Δευτέρα 4 Ιουλίου, την Τρίτη 5 Ιουλίου και την Πέμπτη 7 Ιουλίου έχουν εξαγγελθεί επαναλαμβανόμενες στάσεις εργασίας (05:00 – 08:00, 13:00 – 16:00, 21:00 – 24:00), ενώ για την Τετάρτη 6 Ιουλίου 29 Ιουνίου 2016 24ωρη απεργία.

Για τις αμαξοστοιχίες, που τα δρομολόγια τους επηρεάζονται από τις στάσεις εργασίας, ήδη έχει σταματήσει – με πρωτοβουλία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ – η προκράτηση εισιτηρίων.

ΣΟΥΠΕΡ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Πάρε ΤΩΡΑ μέρος στον διαγωνισμό και Κέρδισε 3 ημέρες-2 νύχτες για 2 Άτομα με πρωινό σε Τρία Πανέμορφα Καταλύματα!!!

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο