Πώς θα περιποιηθείς το μουσί σου σαν να είσαι μπαρμπέρης

Αν τα γένια σού πάνε, αν σου προσθέτουν έξτρα πόντους αυτοπεποίθησης, αν τονώνουν τον αντρισμό σου και γενικά αν τα θέλεις στη ζωή σου, τότε πρέπει να μάθεις και να τα περιποιείσαι με τον σωστό τρόπο.

Η διαδικασία δεν είναι δύσκολη, ούτε απαιτητική, ίσα ίσα που θα σε κάνει να αγαπήσεις περισσότερο αυτό το installation που έχεις επιλέξει να στολίζει το πρόσωπό σου και να σε κάνει να θέλεις να το αγγίζεις ακόμα περισσότερο από ότι ήδη συμβαίνει.

Γνωρίζουμε καλά ότι το ιδανικό θα ήταν να ξυπνούσες, να έτρωγες ένα πλούσιο πρωινό με αυγά και μπέικον και λίγο πριν αποχωρήσεις από το σπίτι να αφηνόσουν στα έμπειρα χέρια του μπαρμπέρη σου, ο οποίος θα τελειοποιούσε, στο λεπτό, το μούσι και την εικόνα του. Πίστεψέ με, αυτό το συναίσθημα το καταλαβαίνουμε περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο.

Αλλά επειδή, δυστυχώς – άτιμη ζωή – αυτό δεν είναι εφικτό, μάθε εδώ με ποιους τρόπους μπορείς να πετύχεις κι εσύ αυτό το τόσο αρμονικό αποτέλεσμα.

Σημαντική λεπτομέρεια: Με το να φροντίζεις μόνος σου το μούσι δεν σημαίνει ότι προδίδεις τον κομμωτή σου και την ιερή αυτή σας σχέση, ίσα ίσα που κάνεις και τη δική του δουλειά ακόμα πιο εύκολη, όταν την επόμενη φορά θα κλιθεί να το αντιμετωπίσει face to face.

Μπορεί να είναι ο πιο εύκολος τρόπος να διαχειριστείς μια τρίχα που έχει σηκώσει μπαϊράκι, όμως καλύτερα να μην το κάνεις γιατί θα χαλάσεις τη συνολική εικόνα. Άσε το στους επαγγελματίες, που ξέρουν ακριβώς πώς πρέπει να το χρησιμοποιήσουν.

Σημαντική συμβουλή: Αν παρόλ’ αυτά επιμένεις να το χρησιμοποιείς, φρόντισε να κόβεις τις τρίχες στεγνές και όχι βρεγμένες, γιατί όταν θα στεγνώσουν θα συνειδητοποιήσεις το κακό που τους έκανες.

Και όταν λέμε εργαλείο μιλάμε για ένα trimmer, μια μηχανή που πρέπει κάθε άντρας να διαθέτει, αν θέλει να λέει ότι σέβεται τον εαυτό του και το μούσι του. Με αυτή θα καταφέρεις να έχεις τον πλήρη έλεγχο ενώ θα είναι η ίδια υπεύθυνη να διατηρεί το σωστό μήκος των τριχών χωρίς εσύ να πρέπει να μαντεύεις αν η μια είναι στο ίδιο μήκος με την άλλη.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο