Οι ραγάδες μπορούν να εξαφανιστούν με ένα τρόπο που δεν είχαμε σκεφτεί μέχρι στιγμής…

Κεφάλαιο ραγάδες: Συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες, (aka υπάρχουν και στα καλύτερα κορμιά, βλέπε Chrissy Teigen). Κι ενώ από αυτή εδώ τη στήλη κατά καιρούς θα έχεις διαβάσει τόσο DIY συνταγές με φυσικά υλικά όσο και εξειδικευμένες θεραπείες (όπως laser) ή προϊόντα που υπόσχονται να εξαφανίσουν το φλοιό πορτοκαλιού στην επιδερμίδα σου, σίγουρα την παρακάτω μέθοδο, δεν την έχεις ξανακούσει…
Τι θα έλεγες λοιπόν, να μείωνες τις ενοχλητικές ραγάδες σε χρόνο dt κάνοντας…τατουάζ;
Ο tattoo artist από τη Βραζιλία, Rudolph Torres, λοιπόν, αποφάσισε να βοηθήσει όλες εμάς να «καλύψουμε» τον εφιάλτη που ακούει στο όνομα ραγάδες, χρησιμοποιώντας μία αποκλειστική τεχνική τατουάζ που τις καμουφλάρει στην ουσία με χρώμα (δύο έως τρεις τόνοι πιο ανοιχτοί από το χρώμα της επιδερμίδας της κάθε γυναίκας).
Σε διάφορες αναρτήσεις στους προσωπικούς λογαριασμούς του στα social media, ο Torres επισημαίνει ότι η διαδικασία είναι μια μορφή τατουάζ και δεν πρέπει να συγχέεται με το «micropigmentation, γνωστό και ως ημι-μόνιμο μακιγιάζ.
Φυσικά, πριν κλείσεις ραντεβού για τατουάζ κατά των ραγάδων, πολλοί δερματολόγοι είναι πολύ επιφυλακτικοί επί του θέματος τόσο ως προς την αποτελεσματικότητα όσο και ως προς την τελική εμφάνιση!

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο