Συνεχίζει η Παπλωματού στον Κεραμεικό

Ένα παραμύθι που διδάσκει στα παιδιά τις έννοιες της προσφοράς και της γενναιοδωρίας, με πρωταγωνίστρια μια αξιαγάπητη Παπλωματού, μια ιστορία που μεγάλωσε γενιές και γενιές, με την υπογραφή της Μαριάνας Τόλη συνεχίζεται έως τις 24 Απριλίου κάθε Κυριακή στις 11:30 και στις 15:00, στο Νέο Θέατρο ΒΑΣΙΛΑΚΟΥ, Προφήτη Δανιήλ 3-5 και Πλαταιών στον Κεραμεικό.
 Η ιστορία, που διδασκόταν στα σχολεία για πολλά χρόνια, υπήρξε αγαπημένη παιδιών και μεγάλων. Το θέμα του έργου είναι η καλοσύνη και η γενναιοδωρία, ενώ μέσα από τις συναρπαστικές εικόνες του μιούζικαλ, καταλύονται
οι ταξικές διαφορές και αναδεικνύονται η αλληλεγγύη και η προσφορά χωρίς όρια, που φέρνει την ευτυχία. Έτσι οι πλούσιοι ηθελημένα γίνονται φτωχοί και βιώνουν τη χαρά της προσφοράς.
 Τα μαγικά σκηνικά, η υπέροχη μουσική και οι ονειρικές εικόνες, με χορό, χιούμορ και ευαισθησία, θα αγγίξουν τις καρδιές μικρών και μεγάλων, υμνώντας την ανθρωπιά που τόσο λείπει από τις μέρες μας.
 Οι 12 καλλιτέχνες που συμμετέχουν, είναι σπουδαίοι επαγγελματίες ηθοποιοί, τραγουδιστές και χορευτές, ειδικευμένοι στο μιούζικαλ.
Στον ρόλο της Παπλωματούς η Αντιγόνη Ψυχράμη.
 Στον ρόλο του άπληστου και αστείου βασιλιά ο Σωκράτης Μαιδώνης και στον ρόλο της μοδίστρας η Άννα Φιλιππάκη.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο