Σοκ στον καλλιτεχνικό χώρο: Συνελήφθη γιος πασίγνωστου ηθοποιού

Με την απειλή όπλου κρατούσε αιχμάλωτο τον συγκάτοικό του στο διαμέρισμα.
Ο λόγος για τον μικρότερο γιο του Jean-Claude Van Damme, τον 21χρονο Nicholas Van Varenberg, ο οποίος συνελήφθη την Κυριακή στο Phoenix της Αριζόνας, καθώς σύμφωνα με τα διεθνή Μέσα κρατούσε όμηρο τον συγκάτοικό του απειλώντας τον με κουζινομάχαιρο.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο νεαρός έδωσε μπουνιά στην πόρτα του ασανσέρ, με αποτέλεσμα να κληθεί η αστυνομία. Οι αστυνομικοί ακολουθώντας τα ίχνη του αίματος που είχε αφήσει ο 21χρονος εντόπισαν το διαμέρισμά του και είχαν ένα σύντομο διάλογο. Μετά από αυτή τη συνάντηση ο Van Varenberg τα έβαλε με τον συγκάτοικο του γιατί άνοιξε την πόρτα στους αστυνομικούς.
Εξαιτίας των φωνών και των θορύβων που προέρχονταν από το διαμέρισμα του 21χρονου, οι αστυνομικοί επέστρεψαν. Σύμφωνα με τα όσα κατέγραψαν ο γιος του Jean-Claude Van Damme έβαλε στο λαιμό του συγκατοίκου του ένα κουζινομάχαιρο.
Τελικά, μετά από πολλή ώρα τον έπεισε να τον αφήσει ελεύθερο. Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψή του με την κατηγορία της βιαιοπραγίας και της κατοχής ναρκωτικών, αφού πάνω του βρέθηκαν ναρκωτικά.

newsbomb.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο