Με πλακάτ και μεγάφωνο οπαδοί του Σώρρα στην Ομόνοια για να μας… σώσουν!

Το γύρο του διαδικτύου κάνει η φωτογραφία με τα πλακάτ που έστησαν άνθρωποι του Αρτέμη Σώρρα στην Ομόνοια προκειμένου να ενημερώσουν τους Έλληνες πολίτες ότι ο ίδιος έχει 600 δισ. με τα οποία μπορεί να πληρώσει το χρέος της Ελλάδος!

Το φαινόμενο Σώρρα, το οποίο είχε κάνει την εμφάνισή του πριν από τρία περίπου χρόνια, όταν άρχισε να τάζει εξόφληση του δημοσίου χρέους, αναζωπυρώθηκε το τελευταίο διάστημα.
Προ ημερών, ο Σώρρας συγκέντρωσε λαοθάλασσα στο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης για να παρακολουθήσουν την ομιλία του ανθρώπου που δηλώνει πρόεδρος του κόμματος «Ελλήνων Συνέλευσις», και έχει ήδη εγκαταστήσει γραφεία σε πολλά σημεία της χώρας.

«Το χρέος δεν είναι υπαρκτό, αλλά εμείς θα πληρώσουμε ό,τι χρωστάμε. Όλοι οι Έλληνες πολίτες πρέπει να μπουν στην “Ελλήνων Συνέλευσις”», είπε, υποσχόμενος ότι μπορεί να τους πληρώσει την εφορία. Ο Αρτέμης Σώρρας, από την Τρίπολη, κάλεσε όλους τους Έλληνες να καταθέσουν την εντολή εξουσιοδότησης προς την εφορία, ζητώντας να… πληρωθούν τα χρέη τους μέσα από τον λογαριασμό που (υποστηρίζει ότι) υπάρχουν τα 600 δισ. ευρώ.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο