Οι μπαχαλάκηδες είναι τα πιο χρήσιμα εργαλεία της εξουσίας

Για μια ακόμη φορά την ώρα που ο λαός έδινε το παρον σε μια μεγαλειώδη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, βρέθηκαν μερικές δεκάδες γνωστών-αγνώστων να την διαλύσουν.

Αν ήταν πρώτη φορά δεν θα το συζήταγε κανείς, αλλά πλέον και ο πιο δύσπιστος, έχει πιστεί πως οι γνωστοί και  ως μπαχαλάκηδες λειτουργούν εις βάρος των κινητοποιήσεων και οι μόνοι που θα μπορούσαν να είναι ικανοποιημένοι από τα επεισόδια είναι η εκάστοτε εξουσία.

Σχετικές δημοσιεύσεις

3 Άποψη για τα “Οι μπαχαλάκηδες είναι τα πιο χρήσιμα εργαλεία της εξουσίας”

  1. Ανώνυμος

    δεν ειναι μπαχαλακηδες ειναι αναρχοκομουνιστες φονιαδες του παρακρατους της εαμοβουλγαρικης αριστερας του ιντιμιντια των εξαρχειων του σορος
    πρεπει ο ελληνικος λαος να τους εξολοθρευσει ολους…..

  2. Ανώνυμος

    Γένημμα θρέμμα Αθηναίος ξέρω την Αθήνα πάνω απο 5 δεκαετίες. Και λυπάμαι με το χάλι της, καμία πόλη της Ευρώπης δεν βρίσκεται σε τέτοιο τριτοκοσμικό χάλι. Ούτε καν της γειτονικής Τουρκίας! Η πόλη του χάους και της αναρχίας έχει καταντήσει η Αθήνα. Ανεβαίνοντας την Πανεπιστημίου διαπιστώνεις πως οι μπαχαλάκηδες – "αντιεξουσιαστές" έχουν σπάσει ακόμη περισσότερα μάρμαρα μετά την τελευταία διαδήλωση! Στο Σύνταγμα τα μάρμαρα του δαπέδου που πρόσφατα καθαρίστηκαν με ιδιωτική πρωτοβουλία έχουν γεμίσει -και πάλι- με πατημένες τσίχλες. Για πεζοδρόμια δεν γίνεται συζήτηση είναι γεμάτα με σπασμένες ή ξεκολλημένες πλάκες. Ούτε φυσικά για πρόσβαση ΑΜΕΑ σε αυτά γίνεται συζήτηση εξαιτίας των παράνομα παρκαρισμένων. Να μιλήσουμε για τα εκατομύρια γκράφιτι στους βρωμερούς τοίχους;; Για τα εκατομύρια αφίσσες;; Για την άπειρη έλλειψη σεβασμού στην ξένη ιδιοκτησία ιδιωτική και δημόσια. Για την ηχορύπανση από βγαλμένες εξατμίσεις δικυκλιστών και όχι μόνον;; Για τι να πρωτομιλήσεις για αυτή την αθλιότητα που με ξεπερνάει σαν άνθρωπο και δημότη αυτής της πόλης.

Αφήστε ένα σχόλιο