Κοντά στην αποφυλάκιση ο Κατσούλας των «Σατανιστών της Παλλήνης»

Συνεχίζει τις προσπάθειες για να βγει από τις αγροτικές φυλακές στην Αγυιά Χανίων ο Ασημάκης Κατσούλας από την «παρέα» των Σατανιστών της Παλλήνης, ο οποίος υπέβαλε νέα αίτηση αποφυλάκισης. Μάλιστα, αυτή τη φορά, ο 45χρονος φέρεται να βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ στην ελευθερία.
 Όπως αναφέρει η εφημερίδα Espresso, ο εισαγγελέας φέρεται να έχει εισηγηθεί θετικά στην αίτηση, και κατά την τις ίδιες πληροφορίες προτείνει την αποφυλάκιση με όρους για τον άνθρωπο που σκόρπισε τον τρόμο στα μέσα της δεκαετίας του ’90.

Έως σήμερα έχουν γίνει γνωστές τουλάχιστον τρεις αιτήσεις αποφυλάκισης του, οι οποίες όλες είχαν απορριφθεί από το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο.
 Η περίπτωση του Ασημάκη Κατσούλα είναι πιο περίπλοκη από εκείνες των «συμπρωταγωνιστών» του, Μάνος Δημητροκάλης και Δήμητρα Μαργέτη, οι οποίοι είναι ήδη ελεύθεροι.

Ο άνθρωπος με το έντονο βλέμμα, που διέδιδε στο καφέ της γειτονιάς του στην Παλλήνη ότι μπορεί να βγάλει «αλάτι από τα χέρια» και γύριζε τις κόρες των ματιών του, φρόντιζε να απασχολεί τις Αρχές ακόμη και μέσα από τη φυλακή.

Την πρώτη φορά φέρεται ότι κατάφερε μαζί με συγκρατούμενό του να επικοινωνεί μέσω τηλεφώνου με δύο αδελφές 11 και 12 χρόνων, από τις οποίες ζητούσαν να αγγίξουν απόκρυφα μέρη του σώματός τους. λέγοντας ότι είναι αστυνομικοί.

Τον Μάρτιο του 2005 πληροφορίες ανέφεραν ότι προσπάθησε να αποπλανήσει μία 23χρονη κατά τη διάρκεια της άδειάς του από τοις φυλακές.

Υπενθυμίζεται ότι πρώτη αποφυλακίστηκε η Δήμητρα Μαργέτη στις 23 Νοεμβρίου του 2001, με απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Πειραιά, καθώς κρίθηκε ότι επέδειξε καλή διαγωγή κατά την κράτησή της και πως δεν αποτελούσε πλέον κίνδυνο για την κοινωνία.
 Δεκατρία χρόνια αργότερα, στα τέλη Μαρτίου 2014, την έξοδο από τις φυλακές Τίρυνθας είδε και ο Μάνος Δημητροκάλης, έχοντας εκτίσει τα 3/5 της ποινής του, ενώ κατά την παραμονή του στον Κορυδαλλό «κρατούσε» το λογιστήριο και χαρακτηριζόταν ως παιδί χαμηλών τόνων.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο