Πότε πρέπει να λούζεστε, βράδυ ή πρωί;

Μία κομμώτρια απαντά σε ένα από τα μεγάλα ερωτήματα των γυναικών: Πότε πρέπει να λούζετε τα μαλλιά σας, το πρωί ή το βράδυ;
Όλοι επικεντρώνονται στο πόσο συχνά πρέπει να πλένονται τα μαλλιά ή τι προϊόντα πρέπει να χρησιμοποιηθούν, όμως η επιλογή της κατάλληλης ώρας δεν είναι ποτέ πολύ ψηλά στην λίστα.
Συνήθως ο καθένας επιλέγει την πιο βολική ώρα της μέρας αλλά η Dani Faraj λέει πως αυτό είναι λάθος καθώς έτσι δεν εξυπηρετούνται οι ανάγκες των μαλλιών.
Σύμφωνα με το Bustle και την επαγγελματία που ρώτησε, το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να λούσετε τα μαλλιά σας το βράδυ.
«Είναι καλύτερο να λούζετε τα μαλλιά σας το βράδυ αντί για το πρωί γιατί έτσι έχουν χρόνο να στεγνώσουν φυσικά. Ειδικά τα βαμμένα μαλλιά».
Όσο λιγότερη θερμότητα τόσο το καλύτερο. Αν η κύρια ανησυχία σας όμως είναι η κατάσταση του κεφαλιού σας το επόμενο πρωί η ειδικός καθησυχάζει.
 Για να κάνετε ευκολότερο το έργο σας το πρωί «στεγνώστε τα ελάχιστα το βράδυ πριν». Ακόμη μπορείτε να κάνετε αυτοσχέδιες κοτσίδες και να ξυπνήσετε με υπέροχα κυματιστά μαλλιά.
 Ότι και να κάνετε όμως πρέπει να αποφύγετε τις αλογοουρές. «Μην πιάσετε τα μαλλιά σας αλογοουρά πριν πάτε για ύπνο καθώς μπορεί να δημιουργήσουν περισσότερα σπασίματα γιατί τα μαλλιά φουσκώνουν καθώς στεγνώνουν».

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο