Το Καρπενήσι έρχεται… Ομόνοια!

Ένα πενθήμερο αφιερωμένο στο Καρπενήσι με σκοπό αφενός να προβληθούν τα πολιτιστικά μνημεία,τα τοπικά προϊόντα της περιοχής και τα τουριστικά αξιοθέατα, προκειμένου να τονωθεί η αύξηση του Εσωτερικού Τουρισμού και αφετέρου να τονώσει την επισκεψιμότητα στο εμπορικό κέντρο της Αθήνας και δει στην πλατεία Ομονοίας .

Στρατηγική επιδίωξη της Κι.Πο.Κ.Α. είναι η σύνδεση της Περιφέρειας με το κέντρο, η οικονομική τους τόνωση μέσω της παρουσίας & προβολής τους στο κέντρο της Αθήνας.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η προώθηση της πολιτιστικής τους κληρονομιάς, η προώθηση των τοπικών προϊόντων και η αύξηση του εσωτερικού τουρισμού του Δήμου Καρπενησίου.

‘Γενικά επιδιώκουμε την αναβάθμιση της καθημερινότητας των κατοίκων και επισκεπτών και παράλληλα την βελτίωση της εμπορικότητας στο κέντρο της Αθήνας” αναφέρουν οι διοργανωτές.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα των Υπουργείων, Τουρισμού, Πολιτισμού, Αγροτικής Ανάπτυξης, του Δήμου Αθηναίων, της Ε.Ν.Π.Ε και της Κ.Ε.Δ.Ε.

Εγκαίνια περιπτέρου: Την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016 & ώρα 20:00μμ στην πλατεία Ομονοίας . Χαιρετισμούς θα απευθύνουν η Υπουργός Τουρισμού κα. Ε. Κουντουρά, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Ε. Αποστόλου,το Υπουργείο Πολιτισμού, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Κ. Μπακογιάννης, ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε .κ. Γ. Πατούλης, ο Δήμαρχος Αθηναίων κ. Γ. Καμίνης , ο Δήμαρχος Καρπενησίου κ. Ν. Σουλιώτης.

Χορευτικό καλωσόρισμα από τον Πολιτιστικό Σύλλογο του Δήμου Καρπενησίου.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο