Τι σκέφτονται οι άνδρες πριν κάνουν πρόταση γάμου;

Ο γάμος είναι μια πολύ σημαντική απόφαση τόσο για τις γυναίκες, όσο και για τους άνδρες. Γι’ αυτό και απ’ την στιγμή που ο γάμος θα υπάρχει σαν σκέψη στο μυαλό του ατόμου μέχρι να γίνει πράξη, πρέπει ο καθένας απαντήσει σε ορισμένα ερωτήματα προκειμένου να γνωρίζει με σιγουριά ότι είναι έτοιμος γι΄αυτό το μεγάλο βήμα στη ζωή του.
Ποια είναι, όμως, τα ερωτήματα που θέτει ένας άνδρας στον εαυτό του πριν κάνει πρόταση γάμου;


«Μπορώ να ζήσω με την οικογένειά της;». Αν δεν τα πηγαίνει καλά ένας άνδρας με την οικογένεια της συντρόφου του, τότε σίγουρα ένας γάμος θα δυσκολέψει την κατάσταση. Γι΄αυτό και η σχέση με τα πεθερικά παίζει πολύ σημαντικό ρόλο.
«Θα λειτουργήσει αυτός ο γάμος;». Αν ο ίδιος δεν πιστεύει ότι αυτός ο γάμος θα λειτουργήσει, τότε γιατί να το κάνει; Και τι θα γίνει εάν δεν λειτουργήσει; Αυτή είναι μια ερώτηση που ένας άνδρας πρέπει να έχει απαντήσει πριν προχωρήσει στην πρόταση γάμου.
«Μπορώ να κάνω σεξ μ’ ένα μόνο άτομο για πάντα;». Μπορεί τις περισσότερες φορές η απάντηση να είναι «όχι», ωστόσο, μετά παίζει ρόλο εάν ο άνδρας αντιλαμβάνεται ότι υπάρχουν κι άλλα πράγματα πέραν του σεξ.
«Είμαι πραγματικά έτοιμος;». Είπαμε είναι μεγάλο βήμα. Ο έρωτας και ο ενθουσιασμός δεν αρκούν για έναν επιτυχημένο γάμο. Ένας γάμος χωρίς ωριμότητα και με απωθημένα να βγαίνουν στην επιφάνεια σίγουρα δεν είναι καλή ιδέα!
ipop.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο