«Κόλαση» στην θεατρική Αθήνα- «Βόμβες» και ανατροπές!

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ

Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ
Παραστάσεις …κατεβαίνουν άρον-άρον, δουλειές αναβάλλονται για την επόμενη σεζόν, ηθοποιοί «την κάνουν»με ελαφρά -ή βαρύτερα-πηδηματάκια, συμφωνίες «κλείνονται» χωρίς ανάσα και συμφωνίες χαλάνε επίσης… χωρίς ανάσα. «Κόλαση» στην θεατρική Αθήνα σου λέω, «κόλαση».
-Σοβαρό πρόβλημα αντιμετωπίζουν δυστυχώς οι «Ιδιωτικές ζωές» που παίζονται στο θέατρο«Γκλόρια» με τους πρωταγωνιστές τους Ζέτα Μακρυπούλια, Αποστόλη Τότσικα, Μιχάλη Οικονόμου κλπ. Η παράσταση δεν «περνάει», όπως όλα δείχνουν, στο πλατύ κοινό και πέφτει άμεσα η αυλαία της. Πηγές μου μάλιστα λένε πως έχουν γίνει και κουβέντες για την δουλειά που θα αντικαταστήσει τις «Ιδιωτικές ζωές».
-Ποια παράσταση θα…πάρει σκυτάλη; Το «Δεν μπορώ να μείνω μόνη μου» της Δήμητρας Παπαδοπούλου που επρόκειτο να παιχτεί εναλλάξ με το «Τίμημα» στο «Ιλίσια». Η μεγάλη καλλιτεχνική αλλά κι εμπορική επιτυχία του δεύτερου, έκανε τους παραγωγούς να αναζητήσουν άλλη αίθουσα για να φιλοξενήσει το «Δεν μπορώ να μείνω μόνη μου» και βρήκαν την λύση στο«Γκλόρια». Προλαβαίνετε πάντως να τις δείτε τις «Ιδιωτικές ζωές» αν θέλετε, μια και έχει γίνει πολύ σκληρή δουλειά στις πρόβες για το ανέβασμά τους…συνέχεια εδώ

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο