Χείλη για φίλημα μέσα στον χειμώνα

Φυσικά και δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο να έχεις απαλά χείλη με τόσο κρύο αλλά υπάρχουν πάντα τρόποι. Να είσαι ειλικρινής. Όποια στρατηγική και αν ακολουθήσεις καλό είναι να έχεις μια ρουτίνα, το να αποκτήσεις σούπερ απαλά χείλη είναι κάτι που θέλει τον χρόνο του.
Η καθημερινή σου ρουτίνα μπορεί να περιλαμβάνει την απολέπιση των χειλιών που γίνεται εύκολη υπόθεση αν το κάνεις με την οδοντόκρεμα και την οδοντρόουρτσα σου. Έτσι θα απομακρύνεις τα νεκρά κύτταρα από τα χείλη σου και θα είναι έτοιμα για ενυδάτωση.

Άπλωσε τη βαζελίνη με την οδοντόβουρτσα σου και θα δεις τα χείλη σου πιο απαλά από ποτέ.

Σκραμπ μελιού:
Το σκραμπ μελιού είναι τέλειο για την περιοχή των χειλιών σου και είναι τόσο απολεπιστικό όσο και ενυδατικό και το κυριότερο θα αφήσει απαλά τα χείλη σου.

Πώς θα φτιάξεις το σκραμπ:

Θα χρειαστείς ένα φλυτζάνι ζάχαρη και μισό φλυτζάνι ελαιόλαδο τα οποία θα αναμείξεις καλά και θα τα απλώσεις σσν κρέμα στα χείλη σου.

Πες ναι  στο σασκουλάκι του τσαγιού:
Μπορεί να σου ακούγεται παράξενο αλλά οι επιστήμονες απέδειξαν πως βοηθάει να αναζωογονθεί  το δέρμα σου. Αμέσως μόλις βουτήξεις σε ζεστό νερό το τσάι άπλωσε το στα χείλη σου για 3-5 λεπτά. 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο