ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΑΝ ΠΕΣΕΙ ΣΤΟ ΝΕΡΟ

ΣΥΧΝΟ φαινόμενο το καλοκαίρι είναι συχνό φαινόμενο από μια απλή απροσεξία να καταστρέψετε το κινητό σας, αν αυτό πέσει στη θάλασσα. «Ατύχημα» που μπορεί να συμβεί ανά πάσα στιγμή, αφού καθημερινά καταγράφονται χιλιάδες περιστατικά ανθρώπων που «θρηνούν» για τις αγαπημένες τους συσκευές, αφού αυτές βράχηκαν, έπεσαν σε ένα ποτήρι νερό, ή τις έβαλαν κατά λάθος ακόμη και στο… πλυντήριο.

Οι «πρώτες βοήθειες» ώστε να μην πετάξετε το κινητό σας σε μια τέτοια περίπτωση είναι πολύ πιο εύκολες από όσα θα φανταζόσασταν, σύμφωνα τουλάχιστον με όσα υποστηρίζει η εταιρεία κινητής Gazelle. Πρώτη λύση – και πιο προσιτή για όλους – βουτήξτε το κινητό σας σε ένα μπολ ή μια πλαστική σακούλα γεμάτη ρύζι και αφήστε το εκεί για μια ολόκληρη νύχτα. Σύμφωνα με τους ειδικούς, η απορροφητικότητα του ρυζιού είναι τέτοια που το κινητό θα λειτουργεί σαν καινούριο.

Ακόμη πιο αποτελεσματική λύση, αν και μη εφικτή για την πλειοψηφία; Βάλετε την συσκευή μέσα στην άμμο όπου η γάτα σας κάνει..

Δείτε παρακάτω μοναδικές προσφορές σε gadgets, ηλεκτρονικά, ασύρματα τηλέφωνα, είδη σπιτιού αλλά και θήκες κινητών! Προϊόντα για το σπίτι, τη γυναίκα, τον άνδρα και το παιδί στις χαμηλότερες τιμές στην αγορά. Ξυριστικές μηχανές, τηγάνια, κατσαρόλες αλλά και gadgets για μικρούς και μεγάλους σε περιορισμένα τεμάχια και σε μοναδικές προσφορές.

. την ανάγκη της! Σε κάθε περίπτωση, συμβουλεύουν οι ειδικοί, θα πρέπει πρώτα να έχετε τινάξει καλά το νερό από τη συσκευή και στις περισσότερες περιπτώσεις να προσπαθήσετε να τη «στεγνώσετε» με το πιστολάκι των μαλλιών στον κρύο αέρα. Προσοχή όμως μην την καταστρέψετε περισσότερο! Στις περισσότερες των περιπτώσεων, στις επόμενες 48 ώρες το κινητό θα έχει επανέλθει σε πλήρη λειτουργία. Αν αυτό δεν συμβεί…. θα πρέπει να ακολουθήσετε την πεπατημένη οδό και να αυπευθυνθείτε στους ειδικούς.

Freegr network blog- News about pc, technology.
freegr

http://www.newsnowgr.com/article/945145/protes-voitheis-gia-to-kinito-an-pesei-sto-nero.html

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο