Άντρες προσοχή βγήκε το γυναικείο σουτιέν που μας εξαπατά και κάνει όλες τις γυναίκες να δείχνουν θεές

Πριν λίγο καιρό δημιουργήθηκε ένα σουτιέν το οποίο δεν έχει καθόλου κορδόνια, δεσίματα και μπαλένες.
Το σουτιέν έχει μία ειδική υποαλλεργική σιλικόνη ιατρικών χρήσεων και διαθέτοντας μία βαμβακερή βάτα η οποία προσθέτει στο μάτι ένα με δύο νούμερα σε κάθε γυναίκα. Η σιλικόνη εφάπτεται στο στήθος αποκλείοντας την θηλή και ανορθώνει το στήθος σε εκπληκτικό βαθμό ανάλογα με το πόσο θέλει η κάθε γυναίκα από τον κορδόνι ρήθμισης, κάνοντας κάθε γυναίκα ακόμα και με μικρό και χαλαρό στήθος να γίνετε πολύ ελκυστική, εκπέμποντας ακαταμάχητη θηλυκότητα.
Το “μαγικό σουτιέν” έχει την δυνατότητα να μένει προσκολλημένο στο γυναικείο στήθος ακόμα και κατά την διάρκεια εφίδρωσης και για περισσότερες από 14 ώρες συνεχόμενες χρήσης χωρίς να δημιουργεί ατυχήματα και δυσάρεστες εκπλήξεις.
Επίσης το εκπληκτικό είναι ότι το “cross makeup bra” μπορεί να φορεθεί όσες φορές και ένα απλό σουτιέν χωρίς να χαλάει η χρήση της σιλικόνης. Ένα απλό σαπούνισμα στην σιλικόνη και ένα φυσικό στέγνωμα κάνει το σουτιέν να έχει διάρκεια ζωής πολύ μεγάλη χωρίς να χαλάει. Επίσης περιέχει και προστατευτικές ζελατίνες για την σιλικόνη ώστε να μη στεγνώνει και να μη χαλάει.
Δείτε την διαφορά που μπορεί να κάνει το σουτιέν παρακάτω στην εμφάνιση μίας γυναίκας με δύο απλές κινήσεις.
Το σίγουρο είναι ότι το Cross makeup bra είναι η χαρά του αντρικού ματιού και της γυναικείας αυτοπεποίθησης.

cross makeup bra5 final.jpg
bra before after filio perdikadi 6 final.jpg
cross makeup bra 3 final.jpg
cross makeup bra 4 final.jpg
silicone bra2 final.jpg
staurina cross makeup bra1final.jpg

Η επίσημη σελίδα πώλησης στην Ελλάδα είναι αυτή και η τιμή του μόλις στα 25 ευρώ χωρίς χρεώσεις μεταφορικών και αντικαταβολής.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο