Πριν λίγο: Επεισόδια με αναρχικούς και συλλήψεις δίπλα στον Άρειο Πάγο

Σε δύο συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία, μετά τα επεισόδια μεταξύ αντιεξουσιαστών και αστυνομικών δυνάμεων που εκτυλίχθηκαν στην περιοχή των προσφυγικών στην λεωφόρο Αλεξάνδρας. Αυτή την ώρα πι αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται επί της οδού Τριχωνιδος, έτοιμες για νέα επέμβαση, με περίπου 60 αντιεξουσιαστές ταμπουρωμένους σε οίκημα των προσφυγικών.

Η ένταση έχει ξεκινήσει από νωρίς το πρωί όταν ομάδα αντιεξουσιαστών, λίγο πριν τις οκτώ, βρέθηκε στην ταράτσα ενός κτιρίου των προσφυγικών και άρχισε επί της οδού Δέγλερη να εκτοξεύει πέτρες και μπουκάλια προς τα διερχόμενα και παρκαρισμένα οχήματα προκαλώντας σε πολλά από αυτά σημαντικές υλικές ζημιές.
Το σκηνικό της έντασης συνεχίστηκε όταν εμφανίστηκαν μέλη της Χρυσής Αυγής και οι δικηγόροι τους με αποτέλεσμα οι αντιεξουσιαστές να συνεχίσουν να πετούν απροκάλυπτα πέτρες. Ήταν λίγο μετά τις δέκα το πρωί όταν αντιεξουσιαστές συγκεντρώθηκαν σε κτίριο των προσφυγικών επί της οδού
Αριστοτέλους Κούζη και από τον δρόμο και από την ταράτσα εκτόξευσαν πέτρες και καδρόνια προς τις αστυνομικές δυνάμεις προκαλώντας νέες ζημιές σε δεκάδες παρκαρισμένα οχήματα στον δρόμο.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο