Ηχόχρωμα: Μια μουσική συνάντηση, στο Αισθητικό Δάσος Υμηττού

Μουσική για κιθάρα και φλάουτο, με έργα των Francisco Tárrega, Isaac Albéniz, Roland Dyens, Carlo Domeniconi, Astor Piazzolla, Νίκου Παπασπυρόπουλου, σε μια βραδιά με ήχο και χρώμα, στο Αισθητικό Δάσος Υμηττού (δίπλα στη Μονή Καισαριανής), το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 19:00.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε ανοιχτό χώρο, δίπλα στη Μονή Καισαριανής. Θα υπάρχουν αρκετά καθίσματα, όμως οι συμμετέχοντες είναι ευπρόσδεκτοι να φέρουν το δικό τους κάθισμά ή να στρώσουν την κουβέρτα τους στο χώμα…

Μουσικές που ταξιδεύουν στην ιστορία, στο χρόνο, σε τόπους και ανθρώπους κοντινούς και μακρινούς, σε δρόμους και αναζητήσεις… Μια βραδιά μελωδική, στην καρδιά της πόλης, μέσα στην αγκαλιά της φύσης, στο μαγευτικό φυσικό τοπίο του Αισθητικού Δάσους Υμηττού.

Η Φιλοδασική Ένωση Αθηνών διαχειρίζεται το Αισθητικό Δάσος στον Υμηττό γύρω από την Μονή Καισαριανής και επενδύει μεγάλο μέρος της προσπάθειάς της στο να φέρει οικογένειες, σχολεία και παιδιά κοντά στη φύση, μέσα από τα εκπαιδευτικά και τα οικογενειακά προγράμματα που συντονίζει.
 Παίζουν οι μουσικοί:
Νίκος Παπασπυρόπουλος (κιθάρα)
Βάσω Δούκα (κιθάρα)
Ματίνα Μπέρου (κιθάρα)
Ορέστης Γαργουλάκης (φλάουτο)
 Διάρκεια: 60 λεπτά

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο