Αυτά τα λάθη σε γερνάνε. (Το ήξερες;)

Μάθε ποια beauty λάθη κάνεις συχνά χωρίς να το γνωρίζεις και αυτόματα επιταχύνουν τη γήρανση της επιδερμίδας σου.

1. Δεν προστατεύεις από τον ήλιο κάθε εκατοστό του προσώπου σου

Ωραία, έβαλες αντηλιακό πριν βγεις από το σπίτι, αλλά είσαι σίγουρη ότι το άπλωσες παντού; Φρόντισε να είναι προσεκτική και να καλύπτεις με το σωστό προϊόν, πρόσωπο, λαιμό, την αρχή του στέρνου -αν φοράς tops με ανοιχτή λαιμόκοψη- το πηγούνι, αλλά και τα αυτιά.

2. Δεν χρησιμοποιείς τα σωστά προϊόντα για τον τύπο της επιδερμίδα σου

Η ενυδατική της κολλητής σου ή της αδερφής σου ίσως δεν είναι κατάλληλη για το δικό σου δέρμα ακόμη κι αν κάνει θαύματα. Ζήτησε από τον δερματολόγο σου συμβουλές ή προτάσεις για τα ιδανικά καλλυντικά.

3. Δεν έχεις ούτε ένα αντιγηραντικό προϊόν στο συρτάρι σου

Σίγουρα, δεν είναι υποχρεωτικό, αλλά όσο πιο νωρίς αρχίσεις να τα χρησιμοποιείς, τόσο πιο αργά θα εμφανιστούν ρυτίδες και σημάδια στο πρόσωπό σου. Άρχισε να χρησιμοποιείς μία ενυδατική ή έναν ορό που θα περιλαμβάνει αντιγηραντικά συστατικά.

4. Ακολουθείς κάθε μέθοδο περιποίησης προσώπου ή σώματος που γίνεται trend

Ισχύει ο ίδιος κανόνας με τα προϊόντα. Για παράδειγμα, μπορεί η νέα τάση να περιλαμβάνει καθημερινή απολέπιση, αλλά δεν είναι απαραίτητο πως κάτι τέτοιο ταιριάζει στον τύπο του προσώπου σου.

5. Χρησιμοποιείς τα σωστά προϊόντα λάθος ώρα

Πήρες τη σωστή ενυδατική για τον τύπο της επιδερμίδας σου, αλλά την εφαρμόζεις πρωί αντί για βράδυ; Μα φυσικά και έχει μεγάλη σημασία, γιατί μόνο το βράδυ λειτουργούν τα συστατικά της. Άρα πρέπει να είσαι προσεκτική με τα προϊόντα που χρησιμοποιείς, αλλά και με την ώρα που τα εφαρμόζεις.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο