«Γιατί η μαμά είναι ο ήρωας μου;» Τα παιδιά αποκαλύπτουν!

«Η μαμά μου είναι ήρωας επειδή ζει σε αυτή τη γη για 30 χρόνια. Τριάντα χρόνια! Θέλω να πω είναι σχεδόν από πάντα.»

Ραμόνα, 7 ετών.

«Η μαμά μου είναι ήρωας επειδή με προστατεύει από αγνώστους. Το φαγητό της είναι το καλύτερο και μπορεί να κάνει χιλιάδες πράγματα ταυτόχρονα.»

Σοφία, 6 ετών.

«Η μαμά μου είναι ήρωας επειδή είναι με αγαπάει και με φροντίζει. Δεν είναι αστεία, αλλά αυστηρή. Νομίζω όμως ότι το κάνει για να γίνω καλός άνθρωπος.»

Ορέστης, 11 ετών.

“Η μαμά μου είναι ήρωας γιατί με πηγαίνει στο σχολείο και σε όλες τις αθλητικές μου δραστηριότητες με το αυτοκίνητο. Επίσης γέμισε πάρα πολλές σακούλες με ζεστό νερό όταν με τσίμπησε ένα σαλάχι.»

Τάσος, 12 ετών.

«Η μαμά μου είναι ήρωας γιατί πρώτον με καταλαβαίνει και δεύτερον επειδή μαγειρεύει πολύ ωραία.»

Καρολίνα, 8 ετών.

«Η μαμά μου είναι ήρωας επειδή είναι ο Spider Man.»

Μάγκυ , 4 ετών.

«Η μαμά μου είναι ένας ήρωας, γιατί κάθε φορά που δεν έχω καλή διάθεση με κάνει να γελάω. Και επίσης με βοηθάει στα μαθήματά μου.»

Τέτα, 10 ετών.

«Η μαμά μου είναι ήρωας επειδή κάνει όλα τα ρούχα μου να μυρίζουν πολύ ωραία, σαν καλοκαίρι.»

Κάρολος, 6 ετών.

«Η μαμά μου είναι ήρωας επειδή που βάζει αντηλιακό συνέχεια για να μην καώ από τον ήλιο και ξαπλώνει κάθε βράδυ μαζί μου μέχρι να με πάρει ο ύπνος.»

Μάριος, 6 ετών.

«Η μαμά μου είναι ήρωας επειδή έρχεται πάντα μαζί μου σε όλες τις αθλητικές δραστηριότητες και με υποστηρίζει. Θα με αγαπάει για πάντα.»

Γιώργος 10 ετών.

«Η μαμά μου είναι ένας ήρωας, γιατί κάθε φορά που φοβάμαι, μου λέει, “όλα θα πάνε μια χαρά. “ Κάθε φορά που χτυπάω, μου βάζει τσιρότο και πάντα με βοηθάει. Αυτός είναι ο λόγος που αγαπώ τη μαμά μου.»

Ιωάννα, 7 ετών.
Πηγή
Tromaktiko

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο