Ελικόπτερο του Βασιλικού Ναυτικού μεταμορφώθηκε σε εξοχικό

Τον περασμένο Μάρτιο ο Martyn Steedman από τη Σκωτία και η σύζυγός του Louise αγόρασαν από online δημοπρασία ένα… ελικόπτερο Sea King του Βασιλικού Ναυτικού.
Στη συνέχεια ξόδεψαν σχεδόν 40.000 λίρες μεταμορφώνοντάς το σε κατοικήσιμο χώρο.
Η ιδέα γεννήθηκε κατά την τελευταία πτήση του Sea King πάνω από το Stirling όπου ζει το ζευγάρι, νωρίτερα φέτος, πτήση που σηματοδότηση και το τέλος της υπηρεσίας για ολόκληρο τον στόλο.
Το 17 μέτρων Sea King ZA127 αποσύρθηκε από την ενεργό δράση το 1994 αλλά χρησιμοποιείτο για εκπαιδευτικούς σκοπούς έως το 2002.
Τον Απρίλιο έκανε το τελευταίο ταξίδι του επί ξηράς, από το Grantham του Lincolnshire στο Mains Farm Wigwams κοντά στο Stirling.
Το εξωτερικό του αποκαταστάθηκε πλήρως διατηρώντας πολλά από τα αυθεντικά χαρακτηριστικά του. Το εσωτερικό του ελικοπτέρου μεταμορφώθηκε σε εξοχική κατοικία που χωρά έξι άτομα.
Τα τοιχώματά του έχουν μονωθεί και βαφτεί ενώ το κόκπιτ επιτρέπει στους επισκέπτες να απολαύσουν τόσο τον τεχνολογικό εξοπλισμό του όσο και τη θέα.
Το ελικόπτερο θα είναι προφανώς το απόλυτο παιχνίδι για τα παιδιά του ζευγαριού, τον 13χρονο Josh και τον 9χρονο Harry.
«Όταν ο μπαμπάς μάς είπε τι είχε αγοράσει νομίζαμε πως έκανε πλάκα. Ανυπομονούμε για την πρώτη μας νύχτα πάνω του», είπε ο Harry στη Daily Mail.
Το ελικόπτερο αναμένεται να αρχίσει να δέχεται φιλοξενούμενους από την ερχόμενη άνοιξη με κόστος τις 150 λίρες για το ζευγάρι τη βραδιά.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο