Ανταλλαγή συντρόφων στο κέντρο της Αθήνας

Εγκατέλειψε τη σύζυγό του για να ζήσει σε κοινόβιο οργίων – Μια απίθανη ροζ ιστορία που εκτυλίχθηκε στο κέντρο της πρωτεύουσας
Ομογενής από την Αυστραλία εγκατέλειψε την επί σειρά ετών σύζυγό του και για έναν χρόνο ζούσε με τη νεότερη ερωμένη του σε ένα… κοινόβιο οργίων στο κέντρο της Αθήνας, όπου κύρια δραστηριότητα ήταν η ανταλλαγή ερωτικών συντρόφων, αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα η εφημερίδα “Espresso”.
Όμως όταν έπεσεαν οι τίτλοι τέλους στην εξωσυζυγική σχέση, ο «άτακτος» άνδρας αποφάσισε να επιστρέψει στη γυναίκα του και μαζί κίνησαν νομικές διαδικασίες για την αναγνώριση της πατρότητας του παιδιού, το οποίο είχε γεννηθεί εκτός γάμου.
Οι δύο πλευρές ήρθαν τελικά σε εξωδικαστικό συμβιβασμό και η δίκη ματαιώθηκε, σύμφωνα με την εφημερίδα. Ωστόσο, ο 42χρονος και η σύζυγός του είχαν προλάβει και είχαν καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών, με τα οποία ζητούσαν να γίνει εξέταση πατρότητας μέσω DNA, προκειμένου να έχουν επικοινωνία με το παιδί σε περίπτωση που διαπιστωνόταν ότι ο Έλληνας ομογενής ήταν ο πατέρας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από περίπου πέντε χρόνια ο 42χρονος ανακοίνωσε στη σύζυγό του, με την οποία ήταν παντρεμένος επί σχεδόν μία εικοσαετία ότι ήθελε διαζύγιο για να ζήσει τον έρωτά του με μια 30χρονη.
Η γυναίκα, βλέποντας ότι δεν μπορούσε να τον μεταπείσει αναγκάστηκε να του παραχωρήσει την ελευθερία του και εκείνος μετακόμισε με τη νέα σύντροφό του σε άλλο σπίτι.
Μάλιστα, το ζευγάρι προτίμησε να εγκατασταθεί σε ένα… κοινόβιο μαζί με άλλα «απελευθερωμένα» ζευγάρια και να επιδίδονται σε ανταλλαγές ερωτικών συντρόφων.
Στη μονοκατοικία αυτή, οι δυό τους έμειναν για περίπου έναν χρόνο, έως ότου η 30χρονη, η οποία στο μεταξύ είχε μείνει έγκυος, αποφάσισε να… δώσει στον εραστή της τα παπούτσια στο χέρι. Μετά από αυτό, ο 42χρονος επέστρεψε μετανιωμένος στην αγκαλιά της εν διαστάσει συζύγου του, η οποία τον συγχώρεσε. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά επιπλέον συμφώνησε να τον στηρίξει στην προσπάθειά του να αποδείξει ότι ήταν πατέρας του μωρού.
Η κατάληξη, σημειώνει η “Espresso”, ήταν το ζευγάρι να καταθέσει τα ασφαλιστικά μέτρα ωστόσο οι δύο πλευρές τα βρήκαν χωρίς να προχωρήσουν στην εξέταση. Η 30χρονη συμφώνησε να βλέπει ο 42χρονος το παιδί, με την προϋπόθεση ότι θα κατέβαλε κάθε μήνα ένα συγκεκριμένο ποσό για τη διατροφή του.

newsbomb.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο